Kinderfietsen

Fietsen zijn niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Bijna iedereen heeft een fiets. Het is dan ook niet vreemd dat onze kinderen al heel vroeg leren fietsen. Hier vind je voor de allereerste bal ...

57 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Kinderfietsen

Een eigen fiets, hoe gaaf is dat, voor je kind! Bij ons vind je fietsen en driewielers van betrouwbare merken zoals Little Tikes, Kettler en Dino Bikes, waarop jouw kleine veilig leert fietsen.

Welke soort kinderfiets is geschikt voor jouw zoon of dochter?

Zodra je kind goed kan lopen is een loopfiets het meest geschikt, om de beginselen van het leren fietsen onder de knie te krijgen. Spelenderwijs leert je kleintje, hoe je op moet stappen, hoe je stuurt, hoe je rijdt en tegelijkertijd loopt. Leren je broertje of zusje te ontwijken of andere obstakels onderweg, is ook best nog een dingetje. In het begin is het meer vallen dan opstaan! Toch is het verbazingwekkend hoe snel kinderen zich leren verplaatsen, als ze eenmaal doorhebben hoe het werkt. De stap naar de driewieler en kinderfiets met zijwieltjes is daarna snel gemaakt.Wanneer je kind de loopfiets en/of de driewieler helemaal onder controle heeft, wordt het tijd voor het echte werk. De kinderfiets met zijwieltjes! De wieltjes zorgen voor extra steun bij het behouden van evenwicht. Wanneer de zijwieltjes steeds een beetje hoger afgesteld worden, zullen ze uiteindelijk niet meer nodig zijn en kan je kleine spruit zelfstandig fietsen.

Kinderfietsen van stevige materialen

Onze loopfietsen, driewielers en kinderfietsen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. De meeste fietsjes zijn voorzien een metalen frame. Daarnaast hebben we ook driewielers en loopfietsen van kunststof of hout. Wat voor materiaal je ook kiest, de kinderfietsen en driewielers zijn stuk voor stuk sterk en kunnen tegen een stootje. Bovendien zien ze er prachtig uit.

Bezorging

Om het je extra gemakkelijk te maken hebben we alle fietsjes en driewielers, voor je op op een rij gezet. Jij hoeft alleen nog maar een keuze te maken, te bestellen en een dagdeel te kiezen. Wij komen de fiets daarna gratis bij je thuis bezorgen. Is de inch maat niet goed of is het kinderfietsje toch niet helemaal zoals je had verwacht? Dan komen we het ook weer gratis ophalen.