Tuinstijl: scandinavisch

49 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Tuinstijl Scandinavisch

Helemaal tot rust komen in je tuin! Met de tuinmeubelen en tuinaccessoires in de Scandinavische tuinstijl is dat zo geregeld. Deze tuinstijl straalt een koele serene sfeer uit met ingetogen kleuren. Neutrale tinten, eenvoud en simpele lijnen. Laat je bloemen en planten met hun levendige kleuren de hoofdrol spelen in je tuin, terwijl jij geniet op je comfortabele loungeset.

Ingetogen, mooi en stijlvol

Minimalistische tuinmeubelen en accessoires zonder poespas. Daarin lijken de Scandinavische mensen wel op ons Nederlanders: niet teveel gedoe maar het moet wel mooi en stijlvol zijn. Minimalisme en balans zijn key. Kortom: Less is more! Denen, Zweden en Noren zijn er koningen in! En zo’n uitgekiende goede smaak willen we allemaal wel in onze tuin.

Kleuren en materialen van de Scandinavische tuinstijl

Bij de Scandinavisch tuinstijl denken we aan lichte kleuren als wit, grijs en pasteltinten. Bijvoorbeeld zachtblauw zoals de zee, die alom tegenwoordig is, in het Scandinavische landschap. We denken aan natuurlijke stoffen zoals katoen en linnen. Aan de Japanse papier vouwkunst, die terugkomt in de designs van verschillende tuinaccessoires, gemaakt van glas en keramiek. En aan de combinatie van blank hout met verschillende kleuren grijs. Het geeft niet alleen een prachtig strak en modern effect, het is ook heel sfeervol.

Shop je favorieten

Laat je door ons inspireren om deze Scandinavische tuinstijl ook bij je thuis te bereiken. Met slim gekozen tijdloze basic tuinmeubelen en met sfeervolle tuinaccessoires, die de look compleet maken. Heb je al een keuze gemaakt? Shop je favoriete tuinitems dan online en profiteer nu van gratis verzending vanaf 20.-