Tuinstijl: maritiem

37 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Tuinstijl maritiem

Soms heb je even behoefte aan een moment voor jezelf. Om weg te dromen en helemaal zen te zijn. Goed nieuws: het mag allemaal weer lekker ongegeneerd romantisch deze zomer. Jouw tuin, jouw paradijsje. Maak een lekkere kop verse gemberthee, pak je lievelingsboek en laat de boel de boel. Zo vaak schijnt de zon ook weer niet in ons kikkerlandje.

Zachte kleuren en blauwe strepen

Onze tuinstijl maritiem is heel vrouwelijk en heel stijlvol. Stem blauwe tinten op elkaar af en mix dit met materialen zoals gevlochten riet, bamboe en hout. Kenmerkend zijn de ronde vormen, natuurlijke materialen, blauwe strepen en pastelkleuren. Ze lijken rechtstreeks uit een pittoresk haventje te komen.

Rustgevend en comfortabel

Tuinstoelen in wit- en blauwtinten. Uitnodigende loungesets met zachte comfortabele kussens. Pure romantiek creëer je met schommelbanken en tuinbankjes, waar je samen op neerploft. We hebben zelfs een hemelbed voor in je tuin, waarop je languit kunt relaxen, in het door schaduwdoeken gefilterde zonlicht. Maak de stijl helemaal af met onze tuinaccessoires, zoals vrolijke lampionnen en lantaarns. Zet kaarsen in de windlichten en je krijgt meteen een sprookjesachtig effect! Gooi lekkere kussens, met vrolijke dessins, in je tuinset en genieten maar!

Bestellen bij wehkamp

Heb je inspiratie gekregen van deze maritieme tuinstijl? Bestel dan je nautische tuinitems eenvoudig online! Wij bezorgen jouw bestelling snel en jij beslist zelf op welk moment van de dag en op welke dag van de week. Dat scheelt je weer tijd die je kunt gebruiken om lekker in je tuin te zitten.