Tuinstijl: industrieel

33 resultatensorteren op
aanbevolen

Tuinstijl industrieel

Ben jij een stoer type en ben je dol op BBQ’en en koffie drinken op hippe terrasjes? Dan is de industriële stijl helemaal voor jou. Onze tuinstylisten hebben zich dit seizoen laten inspireren door het gevoel van de dakterrassen en stadstuinen in New York. Dat ruige en een beetje vintage gevoel van oud en nieuw, industrieel en design.

Industrieel kleur en materiaal gebruik

Deze stoere stijl mixt industriële invloeden met natuurlijke elementen. Aardse materialen, roestig ijzerwerk en robuust hout. Ook zwart metaal en geborsteld staal zijn kenmerkend. Donkere kleuren als bruin, cognac, grijs en zwart voeren de boventoon in de industriële tuinstijl en vormen, in combinatie met hout en metaal, dé perfecte basis voor je tuin. Roestbruine tinten, zoals je ze vaak ziet in de nazomer, zorgen voor een stoere look. Robuuste tuinmeubelen en bijzondere tuinaccessoires laten de inrichting van je tuin echt spreken!

Kekke en stoere accessoires

Een BBQ in de vorm van een olievat en natuurlijk de kenmerkende lichtsnoeren die op geen enkel dakterras mogen ontbreken. Ruige houten tafels en industriële buitenverlichting die rechtstreeks uit een oude fabriek lijken te komen zijn onmisbaar voor deze look. Een super stoer leren BBQ schort maakt het helemaal af.

Laat je inspireren!

Wat je ook kiest, met de items uit de industriële tuinstijl van wehkamp geef je jouw tuin of terras een totaal nieuw karakter. Online bestellen van je tuinmeubelen en tuinaccessoires gaat heel gemakkelijk! Wij bezorgen jouw bestelling snel, waar en wanneer jij dat wilt bij je thuis. Je kunt zelf kiezen in welk tijdvak we komen bezorgen en profiteert van gratis verzenden vanaf 20.-