Tuinstijl: exotisch

69 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Tuinstijl exotisch

Of je nu in Amsterdam-West of Zuid-Limburg woont: met deze stijl haal je warme sferen naar je tuin. Als je gaat voor een exotische tuinstijl dan denken wij ook echt aan hot dessert-stijl. Overal natuurlijke materialen zoals bamboe en riet. Om te stylen lekker veel kussens met tropische prints, die hebben wij natuurlijk ook. Zo zet je een heel tropische vakantiebeleving neer in je achtertuin en waan je jezelf in tropische oorden, zonder maar een stap buiten je tuinhek te zetten. Kom maar door met limonade en cocktails, lekker de hele dag in de tuin!

Geïnspireerd op de natuur

In de exotische tuinstijl vind je veel groen, grijs en zandkleurige tinten. De tuinmeubelen en tuinaccessoires hebben kleuren die in de natuur voorkomen en veelal gemaakt zijn van natuurlijke materialen als bamboe, riet en rotan. Hout mag ruw en doorleeft zijn en eerlijke stoffen als linnen en canvas worden gebruikt.

Ook prints uit de natuur, in de vorm van planten en bloemen, zijn goed vertegenwoordigd in de exotische stijl voor je tuin. Door gebruik te maken van veel planten in combinatie met bloempotten, glaswerk en lampionnen, breng je extra sfeer en mystiek in het buitenleven. Zo wordt jouw tuin een heerlijke plek, om weg te dromen in je hangmat en lekker te ontspannen. Een oase van rust!

Je exotische tuininrichting bestellen?

Heb je inspiratie gekregen van deze natuurlijke tuinstijl en wil je gaan bestellen? Vrijwel alle exotische tuinartikelen zijn uit voorraad leverbaar en kunnen we dus snel bij je thuis bezorgen. Een groot voordeel is daarnaast ook: dat we dit, bij een bestelling vanaf 20.- helemaal gratis doen.