Tuinstijl: bohemian

58 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Tuinstijl bohemian

Haal de hele wereld naar je tuin of balkon met deze kleurrijke stijl. Een snufje Latin, een toefje Arabië, een touch of gipsy en een mespuntje spulletjes van je grootmoeders zolder. Alles mag, een beetje fout is geen probleem, want in deze stijl mag je echt alles met elkaar combineren! Durf te botsen, mix oud met nieuw en sleep je tapijt naar buiten. Vul het aan met rommelmarkt vondsten en souvenirs die je tijdens vakanties hebt verzameld. Stop het in de blender en wat eruit komt is een lekker vrolijke, kleurrijke en vooral ook eigen stijl.

Bohemian kleuren en materialen

De kleuren van deze tuinstijl zijn opvallend en kleurrijk. Vooral knalkleuren als; oranje, rood, okergeel doen het goed in deze stijl. Daarnaast zorgen ook blauwe en groene tinten voor een vrolijke en exotisch twist, in jouw tuin. Veel van onze gekleurde tuinstoelen zijn van merken als Keter, Allibert en whkmp’s own. Ze passen niet alleen perfect in de bohemian stijl, ze zijn bovendien gemaakt van hoogwaardig kunststof en dus onderhoudsvrij. Wel zo gemakkelijk! Mix je stijl af met mooie verlichting en leuke tuinaccessoires en je terras is klaar! Plof lekker neer en geniet van het fraaie resultaat.

Gratis thuis bezorging vanaf 20.-

Om het je extra gemakkelijk te maken hebben we alle items, geïnspireerd door landen over de hele wereld, voor je op een rijtje gezet. Jij hoeft alleen nog maar een keuze te maken en te bestellen. Je kiest zelf een tijd en een dag van aflevering. Wij komen het dan vanaf 20.- gratis bij je thuis bezorgen.