Balkon

Wat is er fijner dan op je eigen balkon zitten? Kopje koffie in de ochtendzon. ’s Middags met een goed boek op je loungebank. En als het écht mooi weer is, steek je ’s avonds de barbecue aan. Hier vi ...

40 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Balkon

Geniet van een eindeloze zomer in de open lucht! Maak je dakterras gezellig met leuke accessoires en multifunctionele tuinmeubelen. We hebben een selectie van handige items voor je gemaakt waarmee jij de ruimte op je balkon slim en optimaal kunt benutten.

Handige oplossingen voor je balkon

Bij mooi weer is het besluit om lekker buiten te eten snel gemaakt, als je beschikt over een balkon of dakterras. Heb je niet zoveel ruimte? We hebben handige oplossingen. Zo hebben we verschillende kleine loungesets. Tuinmeubelen die je gemakkelijk voor de dag haalt en in een handomdraai uit klapt, zodat ze extra zitplaatsen bieden. Inklapbare tuinstoelen en tafels zijn ook weer heel eenvoudig op te ruimen en ruimtebesparend op te bergen als je ze niet hoeft te gebruiken.Altijd handig op je balkon zijn krukjes, die ook te gebruiken zijn als bijzettafeltjes.Onze tuinbankjes zorgen niet alleen voor een knus hoekje op je balkon, sommige zijn tevens voorzien van handige opbergruimte of om te toveren naar een ligbed.

Hoe maak je het gezellig?

Hoe klein of groot je balkon ook is, gezellig moet het zijn! Hang balkonbakken over de rand en vul ze met zomerbloeiers of planten. Heb je geen groene vingers? We hebben zelfs kunstplanten, waar je geen omkijken naar hebt. Zorg voor sfeervolle verlichting met onze buitenlampen, windlichten en lampionnen. Is het nog te fris? Hang een heater op zodat het zelfs mogelijk is om tijdens kille avonden lekker warm en behaaglijk op jouw balkon te zitten.

Kortom; bij wehkamp vind je de tuinmeubelen en sfeervolle tuinaccessoires, die helemaal passen op jouw balkon. Maak je keuze uit ons balkon assortiment. Benieuwd naar meer van onze collectie? Kijk dan eens bij onze tuinstijlen, aan de linkerzijde van deze pagina, of bij alle tuinmeubelen.