Kassen & opbergen

Verhuisdozen

Verhuizen is vaak een hele klus, maak het je daarom zo makkelijk mogelijk met onze verhuisdozen. Ze zijn met 1 simpele beweging gebruiksklaar, extra stevig en makkelijk her te gebruiken. De dozen zijn ...

1 resultaatsorteren op
aanbevolen

Verhuisdozen

Verhuizen is een hele klus en geeft vaak al gedoe genoeg, dus wil je zeker zijn van goede stevige verhuisdozen! Niet alleen voor het verplaatsen van je kostbare en dierbare spullen, maar ook voor de veilige opslag hiervan.

Veel gebruiksgemak

Bij wehkamp vind je verhuisdozen die met een simpele beweging klaar zijn voor gebruik. De onderkant vouwt vanzelf dicht, wat je plakband of tape scheelt. Ook de bovenkant van de verhuisdoos is te sluiten zonder het gebruik van tape (wel zo handig, als je bedenkt dat tape vaak dubbel gaat zitten en op de verkeerde plekken vastplakt). Tevens zijn de verhuisdozen van wehkamp gemaakt van stevig golfkarton en voorzien van dubbele handvatten, waardoor de dozen gemakkelijk en comfortabel te dragen zijn. Na gebruik klap je ze weer eenvoudig in en zijn ze gereed voor hergebruik.

Sterk met een goede prijs-kwaliteitverhouding

De verhuisdozen worden per set van 15 stuks geleverd. Elke verhuisdoos is belastbaar tot max 30kg, heeft een handzaam formaat en ziet er ook nog eens heel leuk uit. Door de extra versteviging met behulp van het verstevigingslint, weet je zeker dat de bodem niet uitscheurt of losschiet tijdens het tillen. Tip: Maak het jezelf nog gemakkelijker! Naast verhuisdozen kun je bij ons ook steekwagens vinden. Met een steekwagen breng je de dozen tijdens het verhuizen nog sneller op de plaats van bestemming en is de klus eerder geklaard! Alle reden dus, om je verhuisproducten online bij wehkamp te kopen! Snelle levering. Vandaag voor 23:59 uur besteld, morgen in huis!