Kassen & opbergen

Oppottafels

Straks lekker genieten van zelfgekweekte kruiden, groenten en bloeiende plantjes? Dan moet je nu even aan de slag. Gelukkig hebben wij oppottafels om zelf kweken en verpotten in je eigen tuin gemakkel ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Oppottafel

Een oppottafel wordt ook wel een tuinwerktafel genoemd. Beide namen leggen al zo’n beetje uit wat de functie van het meubelstuk is. Je kunt er bloempotten opzetten en deze vullen met nieuwe aarde, een groeiende plant in een grotere pot doen of andere werkzaamheden verrichten die bij het tuinieren horen. Het belangrijkste is dat je met een oppottafel comfortabel kunt werken zonder dat je rugpijn krijgt van het bukken. Het is dus een handig hulpmiddel voor iedereen die regelmatig in de tuin te vinden is. Bij ons vind je er vast eentje die helemaal bij jou past. Er zijn namelijk verschillende soorten. Bedenk welke eisen jij stelt aan je oppottafel en kies je ideale variant!

Welke oppottafel past bij jou?

Er zijn hele simpele oppottafels die alleen bestaan uit een werkblad. Deze kun je overigens ook prima gebruiken als stijlvolle aanvulling op je terras. Zet er wat planten en bloemen op, dat ziet er al direct fleurig uit! Je kunt ook voor een oppottafel kiezen die iets meer te bieden heeft. Bijvoorbeeld met lades om je tuingereedschap in op te bergen en een kastje voor grotere dingen, zoals tuinaarde of bloempotten. Een zinken blad bovenop de oppottafel is gemakkelijk om af te nemen en natuurlijk erg stevig. Kies je voor een tafel met wieltjes, dan rijd je hem eenvoudig naar de plek waar je aan het werk wilt. Ideaal toch? Bij ons vind je ongetwijfeld jouw ideale oppottafel. Voor je het weet je niet meer hoe het was toen nog zonder moest doen!