Kassen & opbergen

Kweekkassen

Voor de kweek van eigen groente, fruit en andere gewassen zijn er perfecte kassen te verkrijgen. Van kleine broeikassen voor op een tafel, tot kweekkassen in een wat grotere variant voor in de tuin. P ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Kweekkassen

Je eigen groente telen en er daarna een heerlijke maaltijd van maken. Het is binnen handbereik met je eigen kweekkas. Kweek je liever planten? Dat kan natuurlijk ook, het is maar net waar jij de kas voor wilt gebruiken. En heb je kinderen? Laat ze dan meehelpen en maak er een hobbykas van. Zo kunnen je kinderen al hun liefde en energie kwijt in het kweken en telen van groenten of planten. Succes verzekerd!

De geschikte kweekkas voor jou

Om de juiste kweek- of broeikas te kiezen zijn er een aantal dingen waar je rekening mee kunt houden. Begin met het doel waar je de kweekkas voor wilt gebruiken. Er zijn kassen die met name geschikt zijn voor het telen van groenten, waar een andere kas beter geschikt is voor het kweken van planten. Verder zijn er broeikassen die speciaal gemaakt zijn voor het telen van een bepaald soort groenten, bijvoorbeeld tomaten. Houd daarnaast rekening met de hoogte waar je op wilt werken. Zo zijn er oppottafels waar je staand aan kan werken, maar zijn er ook kassen die direct op de grond staan. Hoe en wat je ook wilt kweken of telen, je vindt het bij wehkamp.

Online bestellen

Komt het voorjaar eraan en heb je jouw ideale kweekkas gevonden? Wacht dan niet langer en bestel je broeikas online bij wehkamp. Je hebt je bestelling dan bijna altijd de volgende dag al in huis en het wordt ook nog eens gratis bij je thuisbezorgd.