Huisdieren

Vogelhuisjes

Vogels van harte welkom! Wakker worden van de vogeltjes buiten, is het beste gevoel aan het begin van je dag. Hang voederhuisjes en nestkastjes in je tuin op, dan komen ze nog vaker langs! Naast vogel ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Vogelhuisjes

Wil je een beetje leven in je tuin? Oké, je bloemen en planten zijn ook allemaal levende organismen en daartussen bewegen allerlei beestjes, maar met vogels in je tuin wordt het pas écht leuk om naar te kijken. Wij hebben vogelhuisjes in allerlei soorten en maten voor je, zodat onze gevleugelde vrienden zich heel snel thuis zullen voelen bij jou. Meer dan 20 verschillende vogelhuisjes zijn er om uit te kiezen, zodat je vanzelf het huisje vindt dat past bij jouw tuin. Er zijn exemplaren van metaal en kunststof, maar de meeste zijn van hout. We hebben traditionele vogelhuisjes voor je die er precies zo uitzien als je vooraf had bedacht, maar ook heel originele ontwerpen die de moeite van het proberen zeker waard zijn. Kies jouw favoriete exemplaar!

Alternatieven voor vogelhuisjes

Eigenlijk zijn vogelhuisjes niets anders dan overdekte voeder- en verblijfplaatsen voor vogels. Je kunt ze heel eenvoudig aan de schuur, aan je huis of aan een boom maken, zodat de vogels een vrije aanvliegroute hebben en zo het huisje in kunnen vliegen. Heb je een boom in je tuin, dan is dit natuurlijk een ideale plek voor vogelhuisjes. Mussen, winterkoninkjes, bosuilen… er zijn vogelhuisjes die specifiek zijn ontwikkeld voor bepaalde typen vogels, maar de meeste zijn voor algemeen gebruik. Daarnaast hebben we ook nog aanverwante artikelen, zoals vogelbadjes en insectenhotels voor je geselecteerd. Hoe je ook van plan bent om het leven in je tuin van dienst te zijn, wij helpen je daar graag bij. Bestel snel en eenvoudig op wehkamp.nl en geniet van je vogelhuisjes!