Huisdieren

Knaagdieren

Onderdak voor je hamster, cavia en konijn vind je hier! Kooitjes met alles erop en eraan zodat je huisdier zich nooit meer hoeft te vervelen, en het is natuurlijk een grappig gezicht om je hamster doo ...

1 resultaatsorteren op
aanbevolen

Knaagdieren

Of je nou een muisje, cavia, hamster of konijn als huisdier hebt, alle knaagdieren verdienen een mooi plekje bij jou thuis. Belangrijk is dat ze voldoende ruimte hebben om zich te kunnen bewegen, slapen eten en hun behoeften te kunnen doen. Bij wehkamp bieden we voor elk knaagdier een passend verblijf aan. Zo kunnen kleine knaagdieren echte drukte makkertjes zijn. Voor deze drukte makkertjes is een kooi met verschillende verdiepingen, een looprad en een buizensysteem de oplossing om hun energie kwijt te kunnen.

Konijnen

Voor jouw konijn biedt wehkamp ook een lekker plekje. Een mooi konijnenhok met verschillende verdiepingen en een nachtverblijf. Bij droog weer kan het heerlijk zijn voor jouw konijn om lekker buiten te spelen. Zorg er altijd voor de dat de buitenren niet in de brandende zon staan, daar houden konijnen niet van en bijvoorkeur lekker op het gras.

Schoonmaken

Wij begrijpen als geen ander dat het verblijf schoonmaken van je huisdier, geen klusje is waar je om staat te springen. Daarom hebben wij het makkelijk voor je gemaakt. Onze hokken bieden goede oplossingen om het schoonmaken sneller te laten verlopen. Onze konijnen hokken hebben kunstof uit schuiflades waardoor het hok schoonmaken een fluitje van een cent is. Ook voor de kooi van de kleinere knaagdieren hebben wij het voor jou makkelijk gemaakt. De kooi is eenvoudig aan verschillende kanten te openen en volledig van de bak af te tillen waardoor schoonmaken makkelijker gaat.