Huisdieren

Kattenreismanden

Katten hebben een eigen wil en laten zich niet altijd even makkelijk oppakken. Voor bezoekjes aan de dierenarts of logeerpartijtjes tijdens vakanties is een reismand ideaal om je kat mee te vervoeren. ...

5 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Kattenreismanden

Soms is het nodig je kat te vervoeren in een reismand voor een bezoek aan de dierenarts of naar een logeeradres tijdens je vakantie. Het blijft een uitdaging voor sommige katten om ze in de mand te lokken maar uiteindelijk heb je de kat lekker veilig in de kattentransportbox en hoeft je niet druk te maken dat ze tijdens vervoer ontsnapt.

Het gemak van een kattentransportbox

De meeste katten zijn natuurlijk voornamelijk lekker thuis, maar soms is het nodig dat ze even naar de dierenarts moeten, voor een check-up bijvoorbeeld. In dat geval is het nodig je kat te vervoeren in een daarvoor bestemde kattenreismand. Maar ook als je op vakantie gaat en de kat uit logeren gaat is een transportbox of kattenreistas ideaal. De meeste transportboxen zijn van kunststof of rotan maar er zijn ook kattenreistassen van stof. Het is natuurlijk maar net wat jou het beste bevalt.

Je keuze bestellen

Wanneer je een kattenreismand bestelt kun je zelf bepalen wanneer deze bij jou geleverd word. Bestel je ook nog voor 23:59 uur? Dan heb je bijna altijd je nieuwe kattenreismand morgen al in huis! Zelfs op zaterdag. Toch liever iets anders? Bij ons heb je veertien dagen bedenktijd, om op je gemak het product te beoordelen.