Huisdieren

Kattenkrabpalen

Katten die veel binnen zijn krijgen niet altijd de kans om hun nageltjes te slijpen, door bijvoorbeeld te krabben aan een boom. Dat is geen probleem maar grote kans dat je kat haar nageltjes in jouw m ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Kattenkrabpalen

Binnenkatten hebben niet altijd de kans hun nagels te scherpen aan een boom, en gaan dan vaak op zoek naar iets ter vervanging. Dat is helaas vaak iets waar je liever niet hebt dat je kat daar aan krabt. Bijvoorbeeld een tafelpoot, je bank of in het ergste geval het behang wat hiervoor wordt gebruikt. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Een kattenkrabpaal is daarom ideaal en geeft je kat de mogelijkheid om hier op los te gaan en je meubels met rust te laten.

Verschillende krabpalen

Je hebt krabpalen maar ook krabtorens. Sommige katten krabpalen hebben ook een huisje of een plateau waar de kat na het krabben heerlijk kan gaan liggen slapen, want dat doet elke kat natuurlijk ook heel graag. Ook zijn er kattenkrabpalen waar speeltjes aanhangen zodat de kat zich ook daarmee kan vermaken. Kattenkrabpalen zijn er van sisal in combinatie met een lekkere zachte stof en sommigen hebben ook verschillende ingangen. Kattenkrabpalen zijn er in een simpele uitvoering maar ook met verschillende verdiepingen en hebben dan meerdere functies.

Je favoriete krabpaal bestellen

Wanneer je jouw nieuwe krabpaal bij wehkamp bestelt kun je zelf bepalen wanneer deze bij jou geleverd word. Bestel je ook nog voor 23:59 uur? Dan heb je bijna altijd je nieuwe krabpaal morgen al in huis! Zelfs op zaterdag. Toch liever een andere krabpaal? Bij ons heb je veertien dagen bedenktijd, om op je gemak het product te beoordelen.