Huisdieren

Kattenbakken

De kattenbak, niet de leukste kattenaccessoire maar noodzakelijk en dan kun het jezelf maar beter zo gemakkelijk mogelijk maken. Al onze kattenbakken zijn van kunststof dus gemakkelijk schoon te maken ...

Kattenbakken

Als je katten hebt moeten ze ook hun behoefte kunnen doen en dan liever niet in de tuin van de buren of erger nog, ergens in huis.

Het gemak van een kattenbak

Een binnenkat moet uiteraard gebruik maken van een kattentoilet maar ook een buitenkat moet binnen naar het kattentoilet kunnen gaan.De kattenbakken die we hebben zijn lekker makkelijk schoon te maken en zijn hygienisch. Zo hebben de meesten een geurfilter en zijn de kattenbakken afgeschermd met een luikje zodat de meeste vieze luchtjes binnen blijven. Het handvat zorgt ervoor dat je het makkelijk kan verplaatsen. Sommige kattenbakken zijn in verschillende maten verkrijgbaar zodat je, als je meer katten hebt kan kiezen voor een groter formaat. Heb je toch last van de geur dan kan je bij veel kattentoiletten een geurfilter plaatsen die de geur tot een minimum kan beperken. Maak daarnaast gebruik van een kattentoiletmat zodat de kat geen kattenbakvulling mee neemt als ze klaar is met het toiletbezoek.

Je keuze bestellen

Wanneer je een kattentoilet bestelt kun je zelf bepalen wanneer deze bij jou geleverd word. Bestel je ook nog voor 23:59 uur? Dan heb je bijna altijd je nieuwe kattenbak morgen al in huis! Zelfs op zaterdag. Toch liever iets anders? Bij ons heb je veertien dagen bedenktijd, om op je gemak het product te beoordelen.

Overige katten accessoires nodig?

Naast de kattenbak nog meer nodig voor je kat? Neem dan bijvoorbeeld eens een kijkje bij ons assortiment kattenkrabpalen, kattenreismanden of overige kattenaccessoires. En je weet, vandaag voor 23:59 uur besteld is morgen in huis!