Huisdieren

Hondenspeelgoed

Lekker ravotten met je hond, wie houdt er nou niet van! Vind hier speelgoed waar je hond uren mee zoet is. Van knuffels en ballen om te apporteren tot intelligente speeltjes die het jachtinstinct van je hond triggeren en waar trucjes nodig zijn om verstopte snoepjes te ontgrendelen. Bestel vandaag en maak morgen je hond nog blij met een nieuw speeltje!

0 resultaten

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!
  • vorige
  • pagina 1 van 1
  • 1
  • volgende

Hondenspeelgoed

Je hond of puppy heeft natuurlijk de gewoonte om met alles te spelen wat eigenlijk niet direct als speelgoed bedoeld is. Daar gaan je sierkussens of pantoffels! Met goede training is dat gemakkelijk af te leren maar het is ook belangrijk dat je hond blijft spelen. Dit stimuleert immers zijn vaardigheden om een bal te apporteren en triggert zijn of haar jachtinstinct. Ga daarom op zoek naar waardige vervanging van die pantoffels en zorg dat je hond altijd speelgoed bij de hand heeft waar het niet op uitgekeken raakt. Tip: Rouleer met een aantal favoriete speeltjes zodat je hond niet verveeld raakt.

Verschillende soorten hondenspeeltjes

Een tennisbal of rubberen piepkuiken kennen we allemaal als hondenspeeltje. Maar wat dacht je van een onverwoestbare knuffel met piepje? Leuk voor de verandering! Op zoek naar hondenspeelgoed van een ander kaliber? Bekijk dan eens de beloningspeeltjes. Dit is pas een echte uitdaging voor jouw viervoeter. In deze speeltjes kun je kleine lekkernijen verstoppen en zal je hond goed moeten schuiven met de verschillende onderdelen om toegang te krijgen tot wat lekkers. Erg goed voor de coördinatie en mentale ontwikkeling van je hond.

Je hond extra verwennen? Kijk ook eens bij onze hondenmanden of overige hondenaccessoires en maak je viervoeter blij met een nieuw hondenkussen of mooie voerbak. Vandaag voor 23:59 uur besteld is morgen al in huis!