Huisdieren

Hondenaccessoires

Bij de aanschaf van een hond horen een aantal standaard hondenaccessoires zoals een voer- en drinkbak om te eten en drinken en een riem voor het uitlaten. Een tuigje is voor je hond een stuk comfortab ...

1 resultaatsorteren op
nieuwste collectie

Hondenaccessoires

Bij de aanschaf van een hond zijn een aantal basis benodigdheden vereist. Als eerste een lekkere hondenmand om overdag af en toe lekker in te dutten en bench voor ‘s nachts. Daarna begint het leuke gedeelte, de accessoires. Van hondenriem tot voerbakjes, de keuze is enorm en je kan daarom met gemak de hondenaccessoires afstemmen op jouw persoonlijke smaak of zelfs je interieur.

Hondentuigje

Een hondenhalsband is ook een van die dingen die je als eerste aanschaft zodra je besluit een viervoeter in huis te nemen. Aan een hondenhalsband klik je eenvoudig een hondenriem en sta je binnen mum van tijd klaar om uit te gaan. Soms komt het voor dat je hond maar blijft trekken aan de riem. Niet fijn voor je hond maar ook niet prettig voor het baasje. Komt dit voor bij jouw hond? Dan is een hondentuigje misschien een uitkomst. Hondentuigjes zijn een goede uitkomst voor honden met een gevoelige hals en een halsband niet verdragen of de exemplaren die veel trekken. Een hondentuigje geeft je hond wel meer trekkracht maar zit een stuk comfortabeler. Vooral tuigjes die over een gelpack beschikken. Een verkoelend effect tijdens warme dagen en lekker warm in koude temperaturen.

Voerbakken

Bij het plekje voor je hond hoort ook een bakje water en voer. Deze voerbakken komen in allerlei varianten. Rivièra Maison liefhebber? Dan kun je zelfs het ‘servies’ van je viervoeter afstemmen op andere Rivièra items in je huis. De voerbakken zijn allemaal ontworpen in dezelfde stijl als het reguliere servies. Liever wat anders? Keuze uit andere voerbakken genoeg!