Huisdieren

Honden

Geef je hond een eigen plekje met een lekkere mand of zacht kussen. Bekijk onze stijlvolle maar ook zeer praktische hondenmanden van Curver, Beeztez, Designed by Lotte of de leuke kussens van Layzy. W ...

21 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Hondenmanden

Geef je hond een eigen plekje met een mooie mand of kussen. Een hond zie je als als volwaardig lid van je gezin. Dat houdt dan ook in dat je hond graag een eigen plekje heeft maar er wel lekker bij ligt. Immers jij zit ook lekker op de bank.

Verschillende hondenkussens en hondenmanden

Er zijn verschillende manden en kussens voor honden. Het is maar net wat je zoekt en wat je hond natuurlijk prettig vindt.Er zijn hondenkussens, maar ook sofa's en vetbedden waar ze heerlijk op kunnen liggen. De hondenkussens zijn meestal gemaakt van een lekkere zachte stof. De hoes van het kussen is afneembaar en kan in de wasmachine worden gereinigd zodat het kussen lekker fris blijft. Kies uit merken zoals Curver en Lazy, en je weet dat je iets goeds in huis haalt. Een vetbed is wat dikker en isoleert goed zodat de hond lekker comfortabel kan liggen. En wil je hond net als jij gewoon op de bank, maar wil je dat zelf liever niet? Kies dan voor een hondensofa. dat is een hondenbankje, meestal van riet waar de hond heerlijk op kan liggen slapen.

Je favoriete hondenmand bestellen

Wanneer je jouw nieuwe hondenmand of hondenkussen bij wehkamp bestelt kun je zelf bepalen wanneer deze bij jou geleverd word. Bestel je ook nog voor 23:59 uur? Dan heb je bijna altijd je nieuwe hondenmand of hondenkussen morgen al in huis! Zelfs op zaterdag. Toch liever een andere hondenmand of hondenkussen? Bij ons heb je veertien dagen bedenktijd, om op je gemak het product te beoordelen.