Tuin & klussen

Hartman

Vertrouwde kwaliteit met baanbrekende ideeën voor de toekomst. Dat is het nieuwe Hartman. Fris, puur en transparant vormen de sleutelbegrippen en passen bij de compacte en toegankelijke organisatie di ...

42 resultatensorteren op
aanbevolen

Hartman

Enjoy the summer, met Hartman! Dat is al jaren waar Hartman zich hard voor maakt. Herinner je de heerlijke momenten buiten. Samen met je gezin, geliefden of vrienden genieten van mooi weer, onder het genot van een hapje of drankje. Dat doe je natuurlijk het beste op tuinmeubelen en tuinkussens die heerlijk zitten en sfeer brengen in je tuin. Ultiem genieten en ontspannen, daarvoor staat Hartman garant!

Betrouwbaar

Door de tijd heen zijn de trends, kleuren en materialen van tuinmeubelen en tuinkussens van Hartman veranderd. De kwaliteit is daarentegen altijd gebleven. Dankzij 45 jaar ervaring, weet Hartman als geen ander hoe je mooie en duurzame tuinmeubelen maakt.

Materialen

Tuinmeubelen zijn te krijgen in verschillende materialen en soorten. Zo is teak weer helemaal terug! Verrassende combinaties vormen de teakhouten tafels in combinatie met strakke design kuipstoeltjes, van hoogwaardig kunststof. Exclusief en helemaal van nu. Ook aluminium blijft populair. Zoals de verstelbare tuinstoelen van Hartman. Ze zijn lekker licht, onderhoudsvrij en goed te combineren met verschillende tuintafels.

Hartman tuinkussens

Naast tuinstoelen en tuintafels heeft Hartman ook een zeer uitgebreide collectie tuinkussens. Kussens in verschillende formaten. Bijvoorbeeld, kussens speciaal voor je ligbed, tuinkussens met een hoge rug en sierkussens voor in je tuinmeubel. Alle tuinkussen uitvoeringen hebben belangrijke eigenschappen met de items uit de tuinmeubel collectie van Hartman gemeen; ze blijven stijlvast, kleurecht en stevig. Want ook hiervoor geldt; wat mooi is, moet mooi blijven. Veel plezier met kiezen.