Douches

Regendouches

Een regendouche dankt zijn naam aan het feit dat een regendouche hetzelfde aanvoelt als een regenbui. Het staan onder een regendouche heeft een ontspannende werking en is dus heerlijk als je even tot rust wilt komen. We hebben regendouches van merken als Grohe en Saniscape voor je, met ronde of vierkante douchekoppen. Genoeg keuze dus!

9 resultaten

  • vorige
  • pagina 1 van 1
  • 1
  • volgende

Regendouches

Een heerlijke warme stortbui in je eigen douche geeft veel ontspanning. Creëer thuis een echt welnessgevoel met de zachte regendouches van merken als Grohe en Saniscape! Ze hebben allemaal een eigen design met een chromen afwerking. Je kunt ze krijgen in het rond of vierkant en in verschillende diameters.

Functies

Een regendouche geeft je echte ontspanning wanneer je onder een warme regen van zachte stralen staat. Bij de gemiddelde douchekop krijg je maar een smalle straal en sta je niet volledig onder het water, bij een regendouche heb je een veel bredere douchekop met gelijkmatige stralen die ervoor zorgen dat je er helemaal onderstaat. Soms is het toch fijn als je een kleinere douchekop kunt gebruiken, de regendouches bij wehkamp zijn ook voorzien van een handdouche. Je schakelt eenvoudig tussen de hoofdouche en de handdouche. Met maar één klik schakel je van een fijne warme regenbui naar een functionele handdouche, handig wanneer je niet wilt dat je haren nat worden!

Waterverbruik

Bij een regendouche verbruik je meer water in vergelijking met een normale douchekop. Wil je wel graag genieten van de comfort van een regendouche, maar wel rekening houden met het waterverbruik? Dan kun je het beste kiezen voor een Grohe regendouches met Eco-functies. De GROHE EcoJoy handdouches voorzien van een begrenzer, een Eco-knop of spray dimmer waarmee je de waterstroom altijd kunt beperken. Met de EcoButton functie kun je tot wel 50% besparen op je waterverbruik! Met de AirPower technologie van Hansgrohe vermengt het water met lucht, wat zocht voor volle, zachte waterdruppels en zo wordt het water ook efficiënter gebruikt.

Gemakkelijk bij wehkamp

Bestel gemakkelijk en eenvoudig jouw regendouche bij wehkamp. Bestel voor 23:59 uur en je hebt je regendouche morgen al in huis!