Boormachines

Boormachine benodigdheden

Het is wel zo handig om bij je boormachine de juiste accessoires te hebben zodat je elke klus aankunt. Hierbij kun je denken aan de juiste bitjes, betonboren, houtboren, dopsleutels en een verzink boo ...

1 resultaatsorteren op
aanbevolen

Accessoires voor boormachines

Alles wat je maar kunt bedenken op het gebied van klussen vind je bij wehkamp. Daarbij kijken we verder dan alleen boormachines. Ook de accessoires die hierbij horen, hebben we in ons assortiment opgenomen. Dankzij ons complete aanbod ben je in staat om elke klusuitdaging aan te gaan, wat het ook is. Heb je al één of meerdere boormachines en zoek je de accessoires om nog net even iets meer te kunnen? Neem dan eens een kijkje in de categorie die we speciaal hiervoor in het leven hebben geroepen. Je hebt rustig de tijd om te bedenken of je dit product eigenlijk wel wilde bestellen. Zo niet, dan stuur je hem gewoon gratis retour. Daar zijn we heel gemakkelijk in!

De beste accessoires verzameld

Denk je aan accessoires voor een boormachine, dan zijn dat meestal extra boren of bits. Zo zijn er bijvoorbeeld handige koffers beschikbaar met tientallen accessoires. Deze schroefbits, houtboren, metaalboren, betonboren, dopsleutels, houders en verzinkers zijn een echte aanvulling op je gereedschapsverzameling. Maar wist je dat er ook accessoires zijn die je boormachine nog meer mogelijkheden geven? Zo kun je bijvoorbeeld een schuurkop op je boormachine zetten die met een variabele snelheid elke ondergrond kan schuren. Schuurpapiertje erop en klaar ben je. Zelfs in lastige hoeken kom je ermee. En dan te bedenken dat je eigenlijk met een boormachine werkt!