Boormachines

Accuschroefmachines

Super handig voor alle kleine klussen in huis, de accuschroefmachine. Zo zet je in mum van tijd elk meubelstuk in elkaar en hoef je niet meer te zwoegen met een schroevendraaier. De accuschroefmachines zijn ook nog eens super compact dus komen zelfs in de kleine hoeken waar jij met je schroevendraaier of boormachine niet bij kan.

5 resultaten

  • vorige
  • pagina 1 van 1
  • 1
  • volgende

Accuschroefmachine

Natuurlijk kun je ook met de hand schroeven erin en eruit draaien. Maar dan ben je ten eerste vaak wel erg lang bezig en ten tweede kost het je ook nog eens heel wat kracht. Dat kan makkelijker! Met een accuschroefmachine gaat het schroeven lekker snel en kost het je bovendien amper moeite. Zeg nou zelf: dat wil jij toch ook? Bij ons vind je accuschroefmachines waar je ook mee kunt boren, maar we hebben eveneens modellen die puur gespecialiseerd zijn in het in- en uitdraaien van schroeven. Welk type je wilt aanschaffen, ligt helemaal aan jouw kluswensen. Bekijk de verschillen en bestel snel en eenvoudig bij wehkamp.nl. Je weet dat we bekend staan om onze goede prijs/kwaliteitverhouding en prima service. Daar kun je op rekenen!

Diverse typen accuschroefmachines

De ene accuschroefmachine is de andere niet. Daarom pikken we er twee modellen uit, zodat je kunt zien wat de verschillen zijn. Ten eerste de Bosch Gyro Driver BDCS36G. Het unieke aan dit model is dat het de eerste bewegingsgestuurde accuschroevendraaier ter wereld is. Je kantelt hem gewoon naar links of rechts en daarmee regel je de draairichting en snelheid van de accuschroefmachine. Je hoeft dus niet meer op een knopje te drukken om te beginnen met schroeven. De Black & Decker KC460LN is een ideale accuschroefmachine als je in nauwe hoeken en kleine ruimtes schroeven moet bevestigen. De accu behoudt zijn lading als hij niet wordt gebruikt, zodat je altijd direct verder kunt met klussen. De LED-lamp schijnt de werkomgeving bij en de handige links-/rechtsschakelaar maakt het mogelijk om snel te schakelen.