Boormachines

Accuboormachines

Altijd handig om in huis te hebben, een accuboormachine waar je mee kunt boren en schroeven. Om even snel een kastje in elkaar te zetten maar ook het stevige boor en schroefwerk is voor deze machines ...

0 resultatensorteren op
aanbevolen
Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Accuboormachines

Als je op zoek bent naar een nieuwe accuboormachine, dan kun je bij ons kiezen uit wel 25 verschillende soorten. Elk van deze accuboormachines heeft zijn sterke punten, dus het is aan jou om te bepalen welk type het beste bij je past. Met topmerken als Skil, Black & Decker, Bosch en Makita zou er toch iets voor je tussen moeten zitten. Je kunt kiezen uit twee soorten accu’s. Aan de ene kant de NiCd-accu, die van nikkel en het giftige cadmium is gemaakt. Dit is een iets ouder type, maar wel voordeliger. Daarnaast bestaan er ook Lithium Ion-accu’s, die meer lading kunnen bevatten en vaker opgeladen kunnen worden. Bij alle accuboormachines in ons assortiment staat vermeld welke manier van stroomvoorziening wordt gebruikt, dus als je een voorkeur hebt, kun je hier ook op voorselecteren. Je kunt rekenen op onze goede prijs/kwaliteitverhouding en prima service!

Het voltage van de accuboormachines

Het grote voordeel van een accuboormachine is dat je er zowel mee kunt boren als schroeven. Deze allrounders komen dan ook in veel gevallen van pas. Mocht het belangrijk voor je zijn dat je een krachtig apparaat aanschaft, selecteer er dan eentje met een hoog voltage. Tussen accuboormachines van 9,6 volt en 18 volt zit een behoorlijk verschil, dat begrijp je uiteraard. In sommige gevallen bestel je niet alleen een machine, maar ook alle accessoires die je er maar bij kunt bedenken, zoals boren, bitjes en reserveaccu’s. Een tweede opgeladen accu is altijd handig, want dan kun je altijd doorwerken. Veel klusplezier gewenst met onze accuboormachines!