beveiliging

Kluizen

Bescherm je waardevolle bezittingen zo goed mogelijk door ze op te bergen in een kluis. De kluizen van het merk MasterLock zorgen ervoor dat niemand bij jouw waardevolle bezittingen kan komen als jij ...

6 resultatensorteren op
aanbevolen

Kluizen

Wil je waardevolle spullen, familiefoto’s, back-ups van je data en andere belangrijke dingen goed beschermen tegen brand en/of diefstal? Dan hebben wij een aantal verschillende beveiligingsproducten voor je, om uit te kiezen. We hebben naast verschillende varianten kluizen ook koffers, waar je jouw belangrijke papieren en kostbaarheden veilig in opbergt en veilig in kunt vervoeren. Bekijk de diverse producten die we in ons assortiment hebben en je ziet vanzelf welke ideaal is voor jou!

De voorwaarden waar goede kluizen aan voldoen

Goede kluizen zijn moeilijk open te krijgen door inbrekers. Dat is een voorwaarde waar eigenlijk al onze exemplaren aan voldoen. De sommige varianten zijn voorzien van een sleutelslot, daarnaast beschikken andere kluizen over een digitaal cijferslot. Hierbij stel je zelf een combinatiecode in. Onze documentenkoffers beschermen hun inhoud niet alleen tegen diefstal. Ze zijn tevens waterbestendig en beschermen de waardevolle inhoud, tot een bepaalde tijd, tegen hoge temperaturen. Wanneer er brand uitbreekt, verbranden je belangrijke documenten, geld en back-ups niet zomaar. Aan die voorwaarde voldoen niet al onze kluizen. Kijk bij de omschrijving om te zien welke wel en niet brandwerend zijn. Een laatste voorwaarde is dat kluizen moeilijk mee te nemen moeten zijn. De meeste exemplaren die wij aanbieden zijn vrij klein vergeleken met bankkluizen, maar door ze in te metselen of te verzwaren kun je het inbrekers toch behoorlijk lastig maken.

Variaties op kluizen

Naast kluizen en brandwerende documentenkoffers, kun je bij ons ook terecht voor gerelateerde producten. Zoals geldkistjes, sleutelkastjes of hangsloten. We bieden je producten van merken, als MasterLock en First Alert. Dus je kunt vertrouwen op veiligheid van hoge kwaliteit.