beveiliging

Beveiligingscamera's

Hou een extra oogje in het zeil en ongewenste gasten buiten de deur met onze beveiligingscamera's. De meeste systemen zijn draadloos te koppelen aan je pc, tablet of telefoon dus je kunt elk momen ...

86 resultatensorteren op
aanbevolen

Beveiligingscamera

Wist je dat het preventieve effect van beveiligingscamera’s voor veel mensen de belangrijkste reden is om beveiligingsapparatuur aan te schaffen? Daar is natuurlijk wel iets voor te zeggen: zodra eventuele indringers zien dat hun bewegingen en acties allemaal gade worden geslagen, bedenken ze zich nog wel een keer voor ze inbreken in je huis, je spullen stelen of vernielingen aanbrengen. Om die reden hebben we zelfs dummy beveiligingscamera’s in ons assortiment. Die zijn alleen bedoeld om af te schrikken, maar hebben geen daadwerkelijke camerafunctie. Uiteraard hebben we talloze varianten waarmee je wél precies in de gaten kunt houden wat er gebeurt. Topmerken als Nest, Smartwares en König hebben diverse producten voor je beschikbaar die je bij ons kunt kopen. Bekijk de specificaties van elk artikel en bepaal welke voor jou geschikt is. Je weet dat je sowieso profiteert van de goede prijs/kwaliteitverhouding, het eenvoudige bestelproces en de uitstekende service van wehkamp. Wij helpen je graag om je huis of bedrijf veilig te houden!

Welke beveiligingscamera is voor jou geschikt

Je kunt een beveiligingscamera voor meerdere doelen gebruiken. Bijvoorbeeld om je bezoekers te identificeren voor je de deur open doet van je huis of bedrijf. Of om te checken of je kinderen nog lekker liggen te slapen in hun bedje. Natuurlijk behoort het vastleggen van bewijsmateriaal ook tot de functie van beveiligingscamera’s, want dat is waar ze eigenlijk voor bedoeld zijn. Stel dat het tot een rechtszaak zou komen dan zijn de opnames als bewijs te gebruiken. Er zijn beveiligingscamera’s die je zo kunt instellen dat ze alleen opnemen zodra er beweging wordt gedetecteerd. Sommige varianten hebben ook nachtzicht, zodat je 24/7 beveiligd bent. En met IP-camera’s kun je via je computer of smartphone draadloos bekijken wat er thuis gebeurt. Welke camera kies jij om je omgeving te beveiligen?