beveiliging

Alarmsystemen

Beveilig je huis met een alarmsysteem, zodat jij je voortaan altijd veilig voelt in je eigen huis. Fijn voor als je thuis bent, maar ook zeker voor als je op vakantie bent. We hebben alarmsystemen voo ...

42 resultatensorteren op
aanbevolen

Alarmsystemen

Je huis en je bedrijf zijn belangrijk voor je. Die wil je dan ook goed beschermen. Allereerst om je gezin en je medewerkers veilig te houden, maar ook om ervoor te zorgen dat inbrekers geen kans hebben om zich jouw spullen toe te eigenen.

Wat doet een alarmsysteem?

Alarmsystemen zorgen ervoor dat indringers ontmoedigd worden doordat ze zien dat je de boel goed beveiligd hebt. Bijvoorbeeld door middel van camera’s die precies in de gaten houden wat er allemaal gebeurt. Mocht er toch een inbraak plaatsvinden, dan wordt er direct alarm geslagen door de alarmsystemen die wij in ons assortiment hebben opgenomen. We hebben zelfs een aparte flitslamp voor je beschikbaar die je kunt aansluiten aan diverse alarmsystemen, waardoor het alarmlicht heel duidelijk zichtbaar is. Bekijk de verschillende systemen van o.a. Smanos, König en Smartwares, die wij voor je hebben geselecteerd en kies het artikel dat het beste past bij jouw wensen en eisen.

Kies uit diverse soorten alarmsystemen

Wanneer inbrekers zich naar binnen werken, is een alarmsysteem met een bewegingsmelder ideaal om alarm te slaan. Andere modellen houden met behulp van camera’s de veiligheid van je huis of bedrijfspand in de gaten. Sommige modellen zijn te koppelen aan een afstandsbediening, met paniekknop, waarmee je het alarmsysteem ook op afstand kunt bedienen. Dankzij IP-camera’s kun je op elk moment, via elk met internet verbonden apparaat, de beelden bekijken.Met de Fibaro bewegingssensor, watermelder en deur/raamsensor voor de Apple HomeKit, kun je zelfs via de Apple WoningApp op je Iphone of Ipad, je huis in de gaten houden en besturen. Onze deur en raamsensoren zorgen dat je precies weet wanneer er een deur of raam geopend wordt. Daarnaast hebben we ook een gaslekmelder en glasbreukmelders voor je, wat natuurlijk ook een soort alarmsystemen zijn.

Alarmsyteen bestellen

Kies jouw ideale product! Je weet dat je altijd kunt rekenen op onze prima prijs/kwaliteitverhouding en zeer goede service!Daarnaast is je bestelling bij wehkamp morgen al in huis dus je kunt meteen met beveiligen aan de slag!