Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

barbecues

Skottelbraaien

Skottelbraaien zijn ideale kookhulpen op de camping, bij picknicks en in de tuin. Deze van oorsprong Zuid-Afrikaanse barbecue is relatief licht en draagbaar. De temperatuur van een skottelbraai is relatief goed regelbaar. De vorm is zodanig dat je eten gelijkmatig verhit wordt. Lekker weer? Zet de skottelbraai buiten en je kan vrijwel meteen beginnen met koken.

sorteren

9 resultaten

  • vorige
  • pagina 1 van 1
  • 1
  • volgende

Skottelbraai

Een skottelbraai is je ideale kookhulp op de camping, bij picknicks en in de tuin. Deze van oorsprong Zuid-Afrikaanse barbecuevariant is relatief licht en draagbaar. Je kunt er allerlei verschillende etenswaren op klaarmaken, want de temperatuur van een skottelbraai is relatief goed regelbaar. De vorm is zodanig dat je eten gelijkmatig verhit wordt. Dus: is het lekker weer? Zet dan de skottelbraai buiten en je kunt vrijwel meteen beginnen met koken. Zoals je in ons assortiment kunt zien, zijn er verschillende soorten braaien waar je uit kunt kiezen. Bekijk op je gemak welke voor jou het geschiktst is en bereid je voor op een heerlijke zomer!

Wat maak jij klaar op de skottelbraai?

De naam skottelbraai betekent vrij vertaald ‘braadschotel’ en dat geeft precies weer wat het is. Het is een gaskookstel waarvoor verschillende uitbreidingen beschikbaar zijn, zodat je er veel meer mee kunt dan met een barbecue. Paella maak je bijvoorbeeld moeiteloos met een speciale pan voor op je skottelbraai. Dat lukt je niet met zo’n barbecuerooster! Je eten klaarmaken op een skottelbraai gaat lekker snel en is heel eenvoudig. In een mum van tijd zorg je voor een complete maaltijd: niet alleen vlees/vis en groente, maar ook aardappelen, rijst of pasta maak je er zonder problemen mee klaar. Of je nu op de camping bent of achterthuis, met een skottelbraai ben je heel flexibel. Zeker als je een uitgebreide variant kiest waarmee je ook kunt wokken en/of koken. En als je klaar bent, bouw je alles af, maak je het schoon en doe je de braai weer in de draagtas. Of doe de cover eroverheen.