badkameraccessoires

Zeephouders

Met een zeephouder heb je altijd je zeep bij de hand. Kies uit verschillende modellen. Zet de houder op je wastafel of toiletmeubel of hang de houder op. Een hang zeephouder, zorgt ervoor dat je zeep ...

2 resultatensorteren op
aanbevolen

Zeephouders

Een stukje zeep is een van de oudste producten om je mee te reinigen. Heel veel mensen zweren erbij en vinden het erg aangenaam. Een oldschool blokje zeep heeft namelijk veel voordelen. Je huid wassen met zeep is helemaal niet zo goed als iedereen denkt. Natuurlijk wil je lekker ruiken, maar wij zijn vaak geneigd om heel veel zeep te gebruiken. Meer zeep dan eigenlijk nodig is. Zo blijkt dat je met een zeepblok veel minder zeep gebruikt dat met een vloeibare zeep. Veel beter voor je huid dus! Na het gebruik van een blok zeep is het belangrijk dat de zeep weer opdroogt. Hiervoor is een zeephouder ideaal. Op een zeephouder loopt het water van het zeepblok en droogt deze snel. Bij wehkamp vind je zeephouders in verschillende stijlen en materialen.

Hangend of staand.

Of je de keuze maakt voor een hangende of staande zeephouder is afhankelijk van de plek waar de zeephouder gaat gebruiken. Zo zijn de hangende zeephouders erg makkelijk te bevestigen in de douche of bij het bad. Hierdoor heb je, zelfs met je ogen dicht, jouw zeepblok snel bij de hand. De staande variant is ideaal voor op je wastafel of je badkamermeubel.

Zeephouders in stijl.

Je badkamer heb je natuurlijk uitgekozen in de stijl die jij mooi vindt. Om het helemaal af te maken wil je een zeephouder die helemaal bij jouw stijl past. Merken als Zone, Pip Studio en Sealskin hebben zeephouders om jouw badkamer sfeervol mee af te stijlen in een fleurig kleurtje. Houd je van strak, dan zijn de zeephouders van Grohe, Haceka en Everloc meer iets voor jou.

Materiaal zeephouder.

We hebben zeephouders in verschillende materialen. Variërend van RVS, kunststof en porselein tot beton met bamboe. Alle zeephouders hebben één ding gemeen, ze zijn eenvoudig schoon te maken. Met een vochtig doekje, spons en sopje krijg je het zo voor elkaar. Heb je veel last van kalk? Een goede tip, gebruik een beetje citroenzuur of azijn en verdun dit met water. Hierdoor krijg je kalk eenvoudig weg en behoudt de zeephouder zijn kleur en glans.