badkameraccessoires

Douchemandjes

Ze zijn niet alleen mooi, maar ook super handig om je kleine prullen in op te bergen. Zone heeft manden van vilt en kunststof die speciaal geschikt zijn voor gebruik in de badkamer. En met de metalen ...

10 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Douchemandjes

Shampoo, een blokje zeep, douchegel en misschien zelfs ook wel conditioner, gebruik je veel beautyproducten? Het is niet handig als al jouw verzorgingsproducten los in de douche of bij het bad staan, daarnaast oogt het vaak ook slordig. Wat wel handig is, al jouw verzorgingsproducten netjes in een douchemandje of badrekje. Kies uit verschillende formaten douchemandjes van merken zoals Tiger, Haceka en Everloc. Rekjes en douchemandjes waar jij al jouw verzorgingsproducten netjes op neer kan zetten.

Douchemandje of badrekje?

Ook buiten de douche wil je dat je badkamer netjes en geordend eruit ziet. Maar soms op magische wijze vult jouw badkamer zich met allerlei producten die overal rond kunnen slingeren. Watjes, zakdoekjes, verzorgingsproducten, noem maar op! Wehkamp biedt niet alleen opbergmandjes aan voor onder de douche of bij het bad maar ook voor daarbuiten. Of je nou de keuze maakt om jouw opbergmandje in de douche te zetten of buiten de douche, je wilt natuurlijk dat al jouw producten erop passen. Daarom heb jij de keuze uit verschillende formaten. Heb je veel producten? Kies dan voor een douchemandje die bestaat uit meerdere verdiepingen zodat je al jouw producten kwijt kan. Heb je veel producten, maar niet zoveel ruimte? Dan zijn de douchemandjes die bevestigd kunnen worden in een hoek van 90 graden wat voor jou. Naast dat er veel keuze is uit verschillende formaten heb je ook de keuze hoe je jouw douchemandjes zou willen bevestigen. Alle douchemandjes en doucherekjes zijn eenvoudig te bevestigen. Je kan de keuze maken voor een ophangsysteem met schroeven en pluggen of een zuignapsysteem.

Schoonmaken

Een douchemandje of doucherekje is heel handig maar het moet natuurlijk ook eenvoudig zijn om schoon te maken. Al onze douchemandjes en doucherekjes zijn gemaakt van materialen die eenvoudig schoon te maken zijn. Zo zijn er mandjes van kunststof die een rieten uitstraling hebben, maar met een vochtige doek gemakkelijk af te nemen zijn..

Jouw douchemandje eenvoudig online bestellen

Om jouw juiste douchemandje te vinden kun je eenvoudig selecteren op merk, kleur of op prijs. Heb je jou keuze gemaakt? Bestel vandaag nog voor 23:59 en vaak ontvang je jouw producten morgen thuis. Wil je rustig kijken of de douchemandjes in jouw badkamer passen? Geen probleem.