Toiletten

Een toiletpot of toiletbril is heel bepalend voor de uitstraling van je toilet of badkamer. We hebben naast duoblok uitvoeringen ook wandclosets, met of zonder inbouwreservoir. Zwevende toiletten hebben veel voordelen. Ze zijn eenvoudiger schoon te maken, zijn ruimtebesparend en laten de ruimte groter lijken. Bekijk hier de verschillende modellen.

sorteren

0 resultaten

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!
  • vorige
  • pagina 1 van 1
  • 1
  • volgende

Toilet

Grappig eigenlijk, dat het woord ‘toilet’ zowel wordt gebruikt voor het sanitair als voor de ruimte waar de toiletpot te vinden is. En dan hebben we ook nog de uitdrukking ‘je toilet maken’, met als betekenis jezelf verzorgen en je nette kleren aandoen. Eigenlijk is het niet verwonderlijk dat het toilet zo’n belangrijk onderdeel is geworden van onze taal, want de oudste toiletten werden zo’n 4.000 jaar geleden uitgevonden. Uiteraard zit er een wereld van verschil tussen die vroegere exemplaren en de producten die wij ons assortiment hebben. Inbouwreservoirs, dual-flush, slow-close… wij hebben de modernste snufjes op toiletgebied voor je!

Verschillende soorten wc’s

Wil je een mooi en goed toilet voor een scherpe prijs, dan helpen wij je graag verder. Of je nu graag een makkelijk te installeren diepspoeltoilet wilt of een vlakspoeltoilet. Misschien wil je wel een afzonderlijk urinoir voor in je toilet. Het kan allemaal. Je kunt ook kiezen tussen verschillende soorten reservoirs. De laatste jaren is het inbouwreservoir erg populair. Hierbij zit alles weggewerkt in de muur en hou je alleen knoppen over om mee door te spoelen. Dan is er nog een verschil tussen een toilet dat naar beneden doorspoelt en een variant die naar achteren spoelt. Bij de laatstgenoemde versie kun je onder de wc ook schoonmaken, want je houdt een hangtoilet over. Zoek je alleen een toiletbril, dan hebben we diverse soorten voor je. Stuk voor stuk comfortabel en duurzaam.

Topmerken voor je toilet

De namen van merken als Villeroy & Boch, Tiger, Plieger en Differnz heb je ongetwijfeld wel eens gehoord. Wij bieden je producten van al deze topmerken om je ideale toilet te kiezen.