Hangmatten

Uitrusten en languit genieten! Hangmatten om zo in weg te dromen. In fleurige kleuren en dessins, gemaakt van sterke materialen als katoen en parachutezijde. In de hangmatten van SenS line en Bo-garden, geniet je al schommelend van een vakantiegevoel in je eigen tuin.

28 resultaten
aanbevolen

28 resultaten

Hangmatten

Lekker relaxen, daar ben je op zijn tijd wel aan toe. Op zulke momenten wil je niets anders dan hangen in je hangmat. Even helemaal niets doen en genieten van de rust. Onthaasten noemen we dat. Om je daarbij te helpen, hebben wij allerlei hangmatten voor je verzameld in ons assortiment. Voor een persoon, maar ook soms voor twee personen. Of heb je liever een hangstoel in plaats van een hangmat? Wij hebben volop keuze voor je. Topmerken als Bo-garden en Sense-Line bieden je een divers aanbod op het gebied van hangmatten. Kies jouw favoriete model en bereid je voor op een heerlijke tijd!

Lekker luieren in je hangmat

Het principe van een hangmat is zo simpel dat het eigenlijk ook weer geniaal is: een doek wordt verbonden tussen twee punten boven de grond en vormt zo een plek waar je in kunt liggen, hangen of schommelen. Ontspannen lukt dus prima op deze manier. De Indianen van Midden- en Zuid-Amerika waren de eersten die op dit ingenieuze idee kwamen. Aan hen hebben we dus te danken dat we op deze manier kunnen luieren. Hangmatten zijn bovendien heel veelzijdig: ze kunnen als extra slaapplaats dienen voor logés en ze bieden ook extra zitplekken die weinig ruimte in beslag nemen. De oorspronkelijk vorm van een hangmat is zonder stokken die de stof uit elkaar houden. Bij ons vind je zowel varianten met als zonder, zodat je jouw favoriet kunt kiezen. Het gaat er immers om wat jij comfortabel vindt. En om jouw stijl, want je kunt een hangmat kiezen in allerlei kleuren.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.