Gaslantaarns

15 resultaten
aanbevolen

15 resultaten

Gaslantaarns voor in de tuin

Wil jij ook in de avond volop kunnen genieten van je tuin, balkon of dakterras? Dan is een gaslantaarn voor buiten een sfeervolle lichtbron. De meeste gaslantaarns werken met een veilig gascartouche. Kies altijd voor een cartouche dat is uitgerust met een gasstop. De Cosiscoop Basket is een voorbeeld van een van de lantaarns op gas die wij aanbieden in onze zeer uitgebreide webshop. Maak de warmere dagen van het jaar nog langer en geniet volop van een ontspannen sfeer met een mooi vormgegeven lantaarn op gas. We vertellen je graag meer over deze gezellige sfeerbrengers voor in de tuin!

Hoe werkt een gaslantaarn?

Het leuke merk Cosi Fires maakt moderne lantaarns die op gas werken en gemaakt zijn van hoogwaardige materialen. In de meeste gevallen bestaat het ontwerp van een Cosi gaslantaarn uit een basis (de voet van de lantaarn) van metaal of aluminium. In de basis van de lantaarn zit een ruimte waarin je bijvoorbeeld een 190-grams gascartouche met gasstop bevestigt. Na het vullen van de lantaarn steek je hem eenvoudig en veilig aan met een lange aansteker. Op een nieuwe vulling brandt de lantaarn zo'n 6 uur lang met een gezellige vlam. Lijkt het je gezellig om jouw tuin, balkon of terras op te leuken met een gaslamp? Dan is het goed om te weten dat deze lantaarns geen warmte bieden. Het is dus geen tuinhaard.

Op stap met jouw Cosiscoop of andere lantaarn op gas

Met het hele gezin of met vrienden een dagje naar het strand, in de avond samen genieten van een hapje en een drankje of een gezellige barbecue die doorgaat tot in de late uurtjes? Neem dan jouw veilige Cosiscoop XL (of een andere mooie lantaarn op gas uit ons assortiment) met je mee. Plaats de lantaarn op een stabiele ondergrond in een (half) open ruimte en creëer een gezellige sfeer met de dansende vlam van de lantaarn. De branders van deze lantaarns zijn omringd door een glazen stolp. Pas op met kinderhandjes en huisdieren, het glas van de lantaarn kan tijdens het branden warm worden.

Shoppen voor jouw tuin

Ontdek de mooi ontworpen lantaarns op gas van Cosi Fires in onze webshop en richt jouw heerlijke tuin of terras in met een echte eyecatcher: een lantaarn met veilig vuur als lichtbron! Laat je nieuwe lantaarn makkelijk en snel op het gewenste adres bezorgen en betaal desgewenst achteraf voor jouw aankoop. Zo makkelijk is het kopen van de leukste accessoires voor jouw tuin in onze shop!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.