Bergingen

Opgeruimd staat netjes. Zeker in een tuin of op een balkon. Rond slingerend speelgoed of tuingereedschap wil je niet hebben. Al je gereedschap en tuinmeubelen kun je het beste kwijt in een tuinhuis of blokhut. Voor een kleinere tuin (of balkon) zijn opbergboxen ideaal. Merken als Keter en Yardmaster hebben voor alles de juiste opberg oplossing.

Berging

Er zijn heel veel mogelijkheden als je een berging zoekt voor in de tuin. Dat zie je meteen als je ons overzicht met opbergers bekijkt. Als je veel in de tuin werkt, bijvoorbeeld door je eigen groente en kruiden te kweken, is het handig dat je altijd je gereedschap daarvoor bij de hand hebt. Maar je wilt ze ook mooi uit het zicht kunnen opruimen als je klaar bent. Daar is een berging ideaal voor. We hebben verschillende soorten voor je van metaal en kunststof en van merken zoals Keter, Lifetime en HBJR dus er is volop keuze. Bovendien zijn ze allemaal bestand tegen weersinvloeden, zodat je er lang geen omkijken naar hebt. Zoek er een mooi plekje voor en je weet dat je voortaan goed voorzien bent op opberggebied.

Opgeruimd staat netjes

We hebben bergingen in de vorm van tuinhuizen, maar ook stevige opbergkasten en opbergboxen in allerlei soorten en maten. En natuurlijk kun je ook bij ons terecht voor open varianten waarin je haardhout kunt opbergen. Leg dus gerust vast een voorraad aan voor de koude dagen van het jaar: de berging houdt alles netjes bij elkaar, knus en droog. Spelen de kinderen veel buiten? Dan kunnen ze hun speelgoed na afloop ook prima opbergen in de berging van jouw keuze. Misschien is er dan zelfs nog wel plek voor je tuinmeubelen…

Je favoriete berging bestellen

Wanneer je jouw nieuwe berging of opbergbox bij wehkamp bestelt kun je zelf bepalen wanneer deze bij jou geleverd word. Bestel je ook nog voor 23:59 uur? Dan heb je bijna altijd je nieuwe opbergbox of berging morgen al in huis! Zelfs op zaterdag. Toch liever een andere berging? Bij ons heb je veertien dagen bedenktijd, om op je gemak het product te beoordelen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.