barbecues

Barbecuesaccessoires

Een echte BBQ chef heeft niet alleen zijn barbecue maar ook zijn accessoires goed voor elkaar. De juiste tang voor elk gerecht en een grillrooster, wokpan en pizzasteen om lekker te kunnen variëren. R ...

65 resultatensorteren op
aanbevolen

BBQ accessoires

Met handige BBQ accessoires maak je het barbecueën gemakkelijker en veiliger. Precies zoals je het graag ziet! Bovendien kun je met sommige artikelen je barbecue echt naar een hoger niveau tillen, omdat het een uitbreiding in functionaliteiten is of een onderhoudsproduct waardoor je BBQ langer meegaat. BBQ accessoires van topmerken als Boretti, Weber en Barbecook vind je volop bij wehkamp.nl. Wij bieden je alles wat je maar kunt wensen om het buitenleven nog leuker te maken. Let trouwens wel op dat je voor accessoires kiest die passen bij jouw type en merk barbecue. Anders kan het zijn dat bijvoorbeeld een hoes, bakplaat of onderstel niet goed past. Kijk eens rond naar de verschillende varianten die we hebben geselecteerd in ons assortiment en je komt vanzelf uit bij het ideale model. Daarna bestel je heel snel en eenvoudig jouw product. Je weet dat je bij ons altijd kunt vertrouwen op onze uitstekende service en prima prijs/kwaliteitverhouding!

Verschillende soorten BBQ accessoires

De accessoires in ons assortiment lopen behoorlijk uiteen. Zo hebben we bijvoorbeeld allerlei verschillende hulpmiddelen om zelfs pizza en paella klaar te maken op de de barbecue. Maar ook praktische BBQ accessoires vind je bij ons, zoals een afvalemmer, schort en natuurlijk het juiste gereedschap om goed te kunnen barbecueën. En dan hebben we nog de accessoires waarmee je bijzondere gerechten kunt maken. Denk daarbij aan een pizzaplaat, een wokpan, een sudderpot en verschillende soorten grillroosters. Ter bescherming vind je nog hoezen voor allerlei typen barbecues. Veel succes met kiezen en veel plezier met BBQ-en!