Trunki Ride-on kinderkoffer piraat
 • Uitverkocht

  TrunkiRide-on kinderkoffer piraat

  49.9544.95je bespaart 5.-
  Piraat
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Trunki Ride-on kinderkoffer piraat

  Verveling en traantjes tijdens het reizen behoren tot het verleden. Trunki maakt reizen met kinderen heel wat relaxer. Trunki heeft niet alleen een heel uniek en grappig design, het is ook een koffer waarmee kinderen kunnen rondtoeren of op voortgetrokken kunnen worden wanneer de vermoeidheid toeslaat. Geen pijnlijke voetjes meer, uw kind kan er op zitten tijdens het wachten en een beetje rondrijden als de verveling toeslaat.

  Gebruik je Trunki het hele jaar door: op bezoek bij vriendjes, gaan logeren bij grootouders, een weekendje weg met het gezin of een lange zomervakantie. Kinderen vinden reizen geweldig met een Trunki koffer waarop ze kunnen uitrusten, rondrijden of voortgetrokken worden.  Het Trunki concept moedigt kinderen aan om actief deel te nemen aan het reisgebeuren. Ze vinden het leuk om zelf  hun Trunki vol te laden met leuke spulletjes voor onderweg. Ze rijden als het ware hun eigen vakantie tegemoet .
  Veiligheid staat voorop bij Trunki, die zodanig ontworpen werd dat omkantelen voorkomen wordt. De oortjes zijn niet alleen grappig om zien, maar dienen meteen als handgreep waaraan je kind zich kan vasthouden tijdens het rijden.  Aanbevolen voor peuters van 3 tot 6 jaar. Verkrijgbaar in  verschillende uitvoeringen.
  lees meer

  Specificaties