Slaapkamerkasten
True Furniture kledingkast Bergen, Hoogglans wit
 • Uitverkocht

  True Furniturekledingkast Bergen

  269.-228.65je bespaart 40.35

   Sorry! Dit product is uitverkocht en komt niet meer op voorraad. We helpen je graag een vergelijkbaar product te vinden

   True Furniture kledingkast Bergen

   Deze Bergen kledingkast met zweefdeuren heeft een glanzende witte kleur. De kast is gemaakt van gelamineerd spaanplaat en is voorzien van hangroedes en legplanken. Deze Bergen kledingkast biedt voldoende opbergruimte en past in iedere slaapkamer.

   Schuifdeursysteem
   De schuifdeuren van deze kledingkast hebben een dempingsysteem die eenvoudig te monteren is met slechts één schroef. Het systeem sluit dus geruidloos en is gemakkelijk te openen. Het systeem monteer je met een snelle klip en het heeft een automatische hoogteregeling.

   Kenmerken
   - Eenvoudig zelf in elkaar te zetten.
   - Biedt voldoende opbergruimte

   Afmeting
   199,8x120x59,5 cm (hxbxd)

   De levering
   Uiteraard brengen wij deze kast naar de kamer waar jij hem straks wilt hebben. Je hoeft de kast alleen nog maar zelf in elkaar te zetten, wat door de duidelijke handleiding en onderdelen op maat geen enkel probleem is.

   Op kledingkast Bergen geven wij drie jaar volledige garantie
   Op meubelen, bedden en matrassen (met uitzondering van tuinmeubelen en woningtextiel) bieden we drie jaar volledige garantie! Er staat een garantielogo bij de artikelen met 3 jaar garantie. Volledige garantie betekent bij een gegronde klacht: geen voorrijkosten, gratis reparatie of een nieuw product als het artikel niet gerepareerd kan worden. De aanschafwaarde is dus 3 jaar gegarandeerd.
   lees meer

   Specificaties