kerstbomen
Triumph Tree halve muur kerstboom Forest Frosted Pine (h215 x ø122 cm), Groen met een witte kern
 • Sale
 • -40%

  Triumph Treehalve muur kerstboom Forest Frosted Pine (h215 x ø122 cm)

  149.-89.39je bespaart 59.61
  vandaag besteld, maandag in huis

  Triumph Tree halve muur kerstboom Forest Frosted Pine (h215 x ø122 cm)

  Met de halve Forest Frosted Pine kerstboom van het merk Triump Tree Premium bespaar je veel ruimte in huis. Het grote voordeel van deze boom is dat hij in lengte gehalveerd is, waardoor je hem tegen de muur aan kunt zetten. Hij past daarom perfect in de smallere ruimtes, zoals bijvoorbeeld in de hal of in een smalle woonkamer.
  Met deze kunstkerstboom haal je het begin van een witte kerst in huis. Deze boom heeft namelijk een witte kern in iedere naald, waardoor het lijkt dat op iedere dennennaald een prachtige sneeuwkristal vast zit gevroren. Deze sneeuwkristal zorgt samen met de groene buitenkant van de dennennaalden voor een mooi contrast.
  De boom van h215 x ø122 cm heeft 557 mooi afgeronde zijtakken met een mix van borstelachtige en platte naalden.

  Opbouw kerstboom
  Deze Forest Pine kunstkerstboom is gemakkelijk op te bouwen door middel van de insteekconstructie. Dit houdt in dat je de takken eenvoudig in de ophangbeugels aan de metalen stam haakt, kleur bij kleur. Door het verder uitvouwen van de zijtakken creëer je een mooie volle kerstboom, klaar om te versieren in jouw eigen kerststijl. Doordat deze boom niet is voorzien van verlichting, kan je zelf uitkiezen welke lampjes jij in de boom wilt hangen. Tevens staat deze boom stevig in een metalen voet met 4 poten.

  Takken en naalden
  De basis van deze ruimtebesparende kunstboom is een metalen stam. Aan deze stam zitten bruine zijtakken, gevuld met harde borstelachtige en zachte platte naalden. Door deze mix van naalden ziet de boom er extra natuurlijk uit. De zachte, platte naalden worden gemaakt door lange stroken pvc in dunne reepjes te snijden. Deze stroken worden vervolgens om de tak gewikkeld. De harde, ronde borstelachtige naalden worden gemaakt van pvc, dat gevormd is als borstelhaar. Deze worden dan in een bundel van naalden om de takjes gebonden. De naalden zijn groen en hebben een witte kern, waardoor een wit puntje aan het uiteinde te zien is wat lijkt op een sneeuwkristal.

  + Dit is een in lengte gehalveerde boom waardoor hij weinig ruimte inneemt. Ideaal voor in een smal of klein huis.
  + De witte kern zorgt voor mooie sneeuwkristallen op iedere naald.
  + De mix van borstelachtige en platte naalden geeft de boom een extra natuurlijk effect.
  + Door de insteekconstructie zet je de boom eenvoudig op, kleur bij kleur, zonder het overzicht kwijt te raken.
  - De boom heeft geen lampjes, deze moet je zelf aanschaffen en in de boom hangen.

  Type: Forest Frosted Pine

  Afmetingen:
  - Hoogte: 215 cm
  - Diameter: 122 cm

  Materiaal: PVC
  Zijtakken: 557

  Garantie boom: 10 jaar

  Al meer dan 25 jaar worden de Triumph Tree bomen gemaakt van hoogwaardige materialen met brandvertragende eigenschappen. Van deze kunstkerstboom uit de Triumph Tree Premium collectie geniet je jarenlang van een onbezorgde kerst met een prachtige boom.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie