Triumph Tree halve muur kerstboom Camden (h185 x Ø86 cm), Groen
 • Sale
 • -40%

  Triumph Treehalve muur kerstboom Camden (h185 x Ø86 cm)

  129.-77.39je bespaart 51.61
  h185 x Ø86
  • Groen
  vandaag besteld, maandag in huis

  Triumph Tree halve muur kerstboom Camden (h185 x Ø86 cm)

  Een prachtige, volle kerstboom zoals deze Camden van het merk Triumph Tree is een echte eyecatcher voor in huis tijdens de feestelijke dagen. De luxe boom is maar liefst 185 centimeter hoog en heeft een diameter van 86 centimeter. De boom is een halve muur boom, wat enorm veel ruimte bespaard en ervoor zorgt dat je deze gemakkelijk overal kunt plaatsen. De 372 dikke zijtakken zorgen ervoor dat de kerstboom en opvallende, volle uitstraling krijgt.

  Opbouw kerstboom
  Deze Camden kerstboom is gemakkelijk op te bouwen door middel van de insteek constructie. Dit houdt in dat je de takken eenvoudig in de ophangbeugels aan de metalen stam haakt, kleur bij kleur. Door het verder uitvouwen van de zijtakken creëer je een mooie volle kerstboom, klaar om te versieren in jouw eigen kerststijl. Doordat deze boom niet is voorzien van verlichting, kan je zelf uitkiezen welke lampjes jij in de boom wilt hangen. Tevens staat deze boom stevig in een metalen voet met 4 poten.

  Takken en naalden
  De basis van deze luxe boom is een metalen stam. Aan deze stam zitten bruine zijtakken, gevuld met harde borstelachtige en zachte platte naalden. Door deze mix van naalden ziet de boom er extra natuurlijk uit. De zachte, platte naalden worden gemaakt door lange stroken pvc in dunne reepjes te snijden. Deze stroken worden vervolgens om de tak gewikkeld. De harde, ronde borstelachtige naalden worden gemaakt van pvc, dat gevormd is als borstelhaar. Deze worden dan in een bundel van naalden om de takjes gebonden.

  + De mix van borstelachtige en platte naalden geeft de boom een extra natuurlijk effect.
  + Deze luxe boom heeft extra dikke zijtakken, waardoor hij een volle uitstraling heeft.
  + Door de insteekconstructie zet je de boom eenvoudig op, kleur bij kleur, zonder het overzicht kwijt te raken.
  - De boom heeft geen lampjes, deze moet je zelf aanschaffen en in de boom hangen

  Type: Camden

  Afmetingen:
  - Hoogte: 185 cm
  - Diameter: 86 cm

  Materiaal: PVC/hardneedle
  Zijtakken: 372

  Garantie boom: 10 jaar
  lees meer

  Specificaties

  Garantie