overzicht
Treets Pure Serenity bamboo scrub

  TreetsPure Serenity bamboo scrub

  9.99
  2 reviews
  vandaag besteld, morgen in huis

  Treets Pure Serenity bamboo scrub

  Treets Traditions Pure Serenity Bamboo body scrub vindt zijn herkomst in Japan. Een verkwikkende body scrub met traditionele Japanse Yuzu - de perfecte huidverjoning - en kersenbloesem wat bekend staat om de natuurlijk hoge levels aan anti-oxcidanten. Verzacht de huid. Eeuwenoude geheimen van lichaamsverzorging voor een dagelijks moment van pure luxe en verwennerij.

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Reviews

  algemene beoordeling
  3(2 reviews)
  Meest recent

  erg fijn

  Ik heb dit product gekregen om te testen. Toen ik de pot openmaakte was ik een beetje teleurgesteld omdat de pot best groot is maar hij maar tot de helft vol zit. Over het product zelf ben ik wel erg tevreden, de scrub ruikt enorm lekker en smelt als het ware in je hand, ook voelt je huid zijdezacht aan na gebruik.

  treets

  Ik heb dit product gekregen om te testen. Het is niet mijn favoriet, dit is persoonlijk. De geur is zeer aangenaam. Er huidcellen zag ik niet echt zichtbaar verdwijnen.

  toegevoegd aan winkelmand