overzicht
Treets massagekaars Rose & Pink Pepper

  Treetsmassagekaars Rose & Pink Pepper

  13.99
  3 reviews
  vandaag besteld, morgen in huis

  Treets massagekaars Rose & Pink Pepper

  Deze natuurlijke massage kaars met de geur van pioen rozen bevat 80% ecologisch gecertificeerde shea boter. Verandert in een zachte massage olie na het aansteken van de kaars. Uw huid is zijdezacht en heerlijk geurend na gebruik. Pure verwennerij voor het lichaam en een genot voor de zintuigen!

  Gebruiksaanwijzing
  Steek de kaars aan en wacht tot de kaars smelt in een heerlijke, natuurlijke massageolie (minstens 10 minuten). Blaas de kaars uit en controleer de temperatuur op de palm van je hand. Masseer de verzachtende en verzorgende olie in de huid. Goed afspoelen met water indien een allergische reactie zich voordoet.
  lees meer

  Specificaties

  Reviews

  algemene beoordeling
  3.3(3 reviews)
  Meest recent

  Heerlijke massage!

  Ik heb dit artikel ontvangen om te testen. Voor het testen zag ik het al helemaal voor me: brandplekken, kaarsvet dat overal lag. Gelukkig bleek dit allemaal mee te vallen :) De kaars zorgt voor een heerlijke massage. Na het aansteken heb je binnen 10 minuten een zachte, goed intrekkende en warme (niet té warm) olie, die je gemakkelijk over de huid kunt verdelen. Een echte aanrader!

  Vettig spul

  Van treets kreeg ik deze kaars om te testen. De verpakking en de kaars zelf zien er mooi uit dus dat beloofd wat. Het duurt een paar minuten voor het kaarsvet/ de olie vloeibaar is en je het kunt gebruiken. Het spul is lekker warm en de geur is niet heel sterk. Echter is het enorm vet waardoor je daarna meerdere keren je handen moet wassen. Degene die het op zijn/haar lichaam heeft kan direct een douche nemen om weer schoon te worden. Het is zeker leuk om een keer geprobeerd te hebben, maar het blijft dan ook bij een keer.

  Extra dimensie aan een massage

  Ik heb dit artikel ontvangen van Treets om te testen. Eerst dacht dat een soort geurkaars was voor tijdens een massage. Echter blijkt dat er een soort olie ontstaat als de kaars brandt. Hiermee kun je goed masseren. Voordeel is direct dat je lekker warm begint. Na een minuut of tien is de lekker ruikende olie ingetrokken. Genoeg tijd voor een ontspannende massage. Voor extra spanning kun je de olie ook direct op de huid van de ander uitschenken.

  toegevoegd aan winkelmand