Treets Hittepit ® Original U-model

  TreetsHittepit ® Original U-model

  17.58
  vandaag besteld, maandag in huis

  Treets Hittepit ® Original U-model

  Het originele Hittepit® U-model van Treets is een verwarmbaar kussen speciaal voor de nekzone gevuld met kersenpitjes voor heerlijke warmte en ontspanning.

  Treets Hittepit verwarmbare kussen heeft een isolerende werking die ervoor zorgt dat warmte gedurende lange tijd wordt vastgehouden en heel langzaam aan de omgeving wordt afgegeven.

  In tegenstelling tot de warmwaterkruik onttrekt de Hittepit na afkoeling geen warmte aan het lichaam. Hittepit vormt zich naar het lichaam en is een 100% natuurproduct. Dit verwarmbare kussen kan gebruikt worden in bed tijdens koude winteravonden, bij spier- of buikpijn, bij rug- of nekklachten.

  De Hittepit is ook ideaal bij hand- of voetmassage en daar waar de beweeglijkheid van de spieren geactiveerd dient te worden. Hittepit kan ook goed als koudekompres dienen. Leg het kussen in dat geval in de vriezer of in de koelkast.

  De Hittepit® warmte kussen kan eenvoudig en snel worden opgewarmd in de magnetron.

  Afmeting: 38 x 14 cm
  Gewicht: 1200 g

  Pure ontspanning

  De producten in de ontspanning collectie van Treets geven je de ultieme ontspanning na een lange werkdag of werkweek. De collectie bevat heerlijke warmtekussens en warmtesokken waarmee je op de bank of in bed kan kruipen. Met deze producten kom je helemaal tot rust. Ook als het buiten steeds kouder wordt, zit jij er lekker warm en relaxed bij. Stijve en pijnlijke spieren ontspannen en de warmte biedt verlichting bij diverse pijnklachten. De kussens zijn er in verschillende vormen en maten en erg makkelijk in gebruik.
  lees meer

  Specificaties