Treets Energising Secrets
 • uitverkocht

  TreetsEnergising Secrets

  17.99

  Sorry! Dit product is uitverkocht en komt niet meer op voorraad. We helpen je graag een vergelijkbaar product te vinden

  Treets Energising Secrets

  Met de Treets Energising Secrets geschenkset verrras je iemand met de lekkerste wellness producten uit de luxe Treets Traditions collectie.

  De unieke formule van de Energising Secrets lijn, op basis van oliën en zaden met frisse en licht fruitige parfum, hydrateert de vochtarme huid en is geïnspireerd door natuurlijke ingrediënten welke vroeger gebruikt werden in tropische gebieden zoals de Amazone.

  Met deze heerlijke geschenkset geef je iemand de Energising Secrets-traditie cadeau of geniet je er zelf van.

  De Treets Energising Secrets geschenkset bestaat uit bodycrème (50 ml), showergel (200 ml) en foaming showergel (200 ml).

  De rijke vochtinbrengende bodycrème bestaat uit de unieke formule van de combinatie van verzachtende sacha-inchi-olie en buritiolie afkomstig uit het Amazone gebied. Deze bodycrème is geschikt voor alle huidtypes.

  De Energising Secrets showergel is zeepvrij en verzorgend voor de dagelijkse reiniging. De Buritiolie verzacht de huid. Samen met de Passievruchtolie verrijkt met vitamine A en C wordt het evenwicht van de huid hersteld.

  De foaming shower gel is een schuimende douchegel die met water verandert in een volle zachte schuimgel. De unieke formule van tamanuolie en Passievruchtolie. De Tamanuolie heeft een kalmerende werking op de huid. De Passievruchtolie verrijkt met vitamine A en C herstelt het evenwicht van de huid.

  Deze producten bevatten geen SLS, SLES, parabenen, siliconen, kleurstoffen en minerale oliën.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking