Transformers Generations War For Cybertron - Kingdom Voyager Inferno, Multi

  TransformersGenerations War For Cybertron - Kingdom Voyager Inferno

  32.99
  voor 20:00 besteld, morgen in huisverzending door onze partner

  Transformers Generations War For Cybertron - Kingdom Voyager Inferno

  Een beestig strijdtoneel! Verschillende werelden botsen wanneer de Maximals en Predacons zich in de strijd werpen om samen met de Autobots en Decepticons een episch gevecht te leveren dat hun lot voorgoed zal veranderen. Fossilizer-bots vol oerenergie splitsen zich af om hun bondgenoten te bewapenen met oude en uiterst geavanceerde F.O.S.S.I.L.-technologie (Fossilized Osteo-Skeletal Shield Integration Loadout).
  Gebruik Deluxe Fossilizer-figuren om de Inferno-figuur beestachtige kenmerken te geven met wapenrusting van botten! (Afzonderlijk verkrijgbaar, zolang de voorraad strekt.) In het vuur van de strijd houdt Inferno het hoofd koel onder druk. Dit op G1 geïnspireerde speelgoed is in 17 stappen om te vormen naar een brandweerwagen en heeft een klassieke blusserblaster als accessoire. Inclusief een uitschuifbare ladder die je in verschillende hoeken kunt opstellen.De set bevat een Gouden schijf-kaart die het mogelijke lot van een belangrijk personage onthult.
  Verzamel ook andere Kingdom-figuren om de 3 alternatieve lotsbestemmingen van elk personage te ontdekken! (Elk afzonderlijk verkrijgbaar. Zolang de voorraad strekt.)
  lees meer

  Specificaties

  KleurMulti
  MerkTransformers
  EAN5010993792412
  artikelnummer16-808-681

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.