overzicht
Tramontana sweater, Blauw
 • Uitverkocht

  Tramontanasweater

  69.9517.95je bespaart 52.-
  2 reviews
  Kies eerst je maat

  Tramontana sweater

  Dames sweater van Tramontana, uitgevoerd in een sweat kwaliteit met een ingewerkt dessin. Het model heeft een ronde hals en lange mouwen. Daarnaast heeft de sweater kanten details aan de voorzijde. Ook zijn de mouwen en onderzijde afgewerkt met een ribboord.

  Specificaties

  Reviews

  algemene beoordeling
  3.5(2 reviews)
  Meest recent

  leuke fijne comfortabele sweater

  Sweater is zoals verwacht. Valt inderdaad wat ruim, bij twijfel kleinere maat bestellen.

  Valt erg groot uit

  Met mijn maat 44/46 en grote cupmaat ben ik voor de maat 46 gegaan...maar ik zwem er in! Hij valt minstens een maat groter uit! Verder vind ik het stofje niet fijn, ik had meer sweaterstof verwacht maar het voelt vrij dun en glad aan. Jammer want het ontwerp vond ik wel aansprekend.

  1 persoon vond dit nuttig

  toegevoegd aan winkelmand