overzicht
TP-Link TL-WPA4220T KIT Mbps AV500 Wi-Fi Powerline startset, Wit

  TP-LinkTL-WPA4220T KIT Mbps AV500 Wi-Fi Powerline startset

  89.-
  8 reviews
  vandaag besteld, morgen in huis

  TP-Link TL-WPA4220T KIT Mbps AV500 Wi-Fi Powerline startset

  De TL-WPA4220T KIT van TP-LINK brengt je Internet verbinding naar elke ruimte in huis via het bestaande elektrische leidingennet. De TL-WPA4220T heeft een Wi-Fi kloon toets voor superuitbreiding van het bereik, wat betekent dat je het SSID en wachtwoord van je router automatisch kunt kopiëren. Op deze manier vergemakkelijkt de TL-WPA4220T het configureren van je Wi-Fi en maakt hij naadloos roamen binnen je thuisnetwerk mogelijk. 
   
  Superuitbreiding van het bereik met één druk op de toets 
  De TL-WPA4220T beschikt over een Wi-Fi kloon toets waarmee je het bereik flink kunt vergroten, waarbij de naam van het draadloze netwerk (SSID) en wachtwoord van je router met één druk op de toets worden gekopieerd. Nadat je de toets hebt ingedrukt, kun je de powerline adapter overal plaatsen waar je bekabelde of draadloze toegang wenst en kun je genieten van naadloos netwerken overal in huis of kantoor.  
   
  Tot 500 Mbps - ideaal voor HD video streaming
  Dankzij de geavanceerde HomePlug AV technologie biedt de TL-WPA4220T KIT de gebruiker stabiele, snelle datatransmissie tot 500 Mbps over een leidinglengte tot 300 meter. Het is een uitstekende complete thuisoplossing, waarop alle netwerkcompatibele apparaten kunnen worden aangesloten - van computers en game consoles tot en met kastjes voor IPTV, printers en NAS harddisks.  
   
  Wi-Fi dekking uitbreiden naar alle ruimten 
  Met draadloos snelheden tot 300 Mbps kan elke gebruiker zijn Wi-Fi netwerk moeiteloos uitbreiden via het bestaande elektriciteitsnet in huis en een draadloos signaal naar andere delen van het huis of kantoor uitzenden.  
   
  Plug and Play 
  Met de powerline adapters van TP-LINK zet je binnen enkele minuten probleemloos een powerline netwerk op - stekker erin en klaar. Je kunt de verbindtoetsen van de adapters ook gebruiken om beveiliging in te stellen of meerdere powerline adapters in je powerline thuisnetwerk te beheren.

  Specificaties
   
  Hardware
  - Standaarden  HomePlug AV, IEEE802.3, IEEE802.3u, IEEE802.11b/g/n
  - Interface 2 x 10/100 Mbps ethernet aansluiting
  - Knop  Verbind, Reset, Wi-Fi/Wi-Fi kloon
  - Afmetingen ( B x D x H ) 3.7 x 2.1 x 1.6 in. (94×54×40mm)
  - Bereik 300 meter via elektrisch leidingennet
   
  Software
  - Modulatietechnologie OFDM (PLC)
  - Encryptie  Powerline beveiliging: 128-bits AES,  Draadloos beveiliging: WEP, WPA/WPA2, WPA-PSK/WPA2-PSK versleuteling
   
  Systeemvereisten
  - Windows 2000/XP/2003/Vista, Windows 7/8, Mac, Linux
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Garantie

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.4(8 reviews)
  Meest recent

  snel en simpel

  Snel en simpel je netwerk uitbreiden via het stroomnet. Zonder kennis van zaken is in een handomdraai een extra wifi punt aangelegd. Tegelijkertijd is het vanaf dit wifi punt mogelijk om 2 apparaten bekabeld aan het int er rnet te koppelen. Dit systeem kan ook eenvoudig je oude wifi instellingen overnemen met een simpele druk op een knop. Het is dus een aanrader als he snel en simpel een extra wifipubt wilt met de mogelijkheid om ook bedraad te gebruiken.

  ideaal artikel

  Het is echt zo als in de beschrijving staat, plug and play. Aansluiten aan router/modem, ontvanger in stopcontact, laptop even aansluiten en klaar is kees.

  makkelijke oplossing voor netwerk

  Plug and play, werkt goed. Het wifi bereik is alleen vrij beperkt. Na 2 weken 1 keer 1 ontvanger uitgevallen, in en uit de stekker gehaald en deed het weer goed. Ik denk dat het een goed ding is voor wat het moet doen. Tot nu toe tevreden.

  Kind kan de was doen

  Na veel vergelijken en toch twijfel te hebben over de werking van een homeplug toch bestelling geplaatst. Installeren heeft niet meer tijd gekost dan 5 minuten en ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast ben. Snelheid is verdubbeld tov bestaande verbinding van de router. Nu hebben we boven, in de aanbouw en buiten wifi, waar dit tot nu toe nooit was gelukt. Wij hebben een boerderijtje met dikke muren waar alles wat draadloos is problemen geeft. Blij mee, twijfel is voor niets geweest.

  werkt perfect

  makkelijk te installeren, groot bereik. Handleiding mag wat uitgebreider zijn. Werkt verder prima. Had dit veel eerder moeten kopen.

  handig artikel

  wij hebben sinds kort dit artikel, en hierop werken 4 laptops, 2iphones en een playstation, we hebben nog niet eerder zo een goede internet ontvangst gehad, gewoon een geweldg artikel.

  Geweldig

  Ik had een wifi versterker maar dat was een drama. Dit systeem wat gebruik maakt van het lichtnet werkt meer dan perfect. Goedkoop is het niet maar de prijs meer dan waard. Een absolute aanrader. Ik gebruik het in een nieuwbouwhuis en door de dikke betonnen vloeren was het onmogelijk om op zolder een wifi signaal over te houden. Maar met dit systeem is dat euvel verholpen.

  Perfect om geen kabels te hoeven gebruiken

  Zoals aangegeven de volgende dag in huis, de aansluiting stelt niks voor, je steekt ze in het stopcontact en het werkt zoals in de beschrijving staat, ik heb buiten een camera hangen en deze werkt nu ook perfect zonder draad. Al met al zeer tevreden, had dit al veel eerder aan moeten schaffen. Heb ook bij andere winkels gekeken maar die van Wehkamp komt er als goedkoopste uit voor mij.

  toegevoegd aan winkelmand