overzicht
TP-Link TL-WN881ND PCI express adapter, Groen
 • Uitverkocht

  TP-LinkTL-WN881ND PCI express adapter

  18.95
  4 reviews
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle Netwerk & internet

  TP-Link TL-WN881ND PCI express adapter

  De TL-WN881ND wordt geleverd met een CD met voorziening die je helpt bij het completeren van de software installatie en draadloze netwerkinstellingen, inclusief beveiligingsconfiguraties en draadloze verbinding, wat handig is voor gebruikers, zelfs voor beginners.

   

  WPA/WPA2-encryptie - Geavanceerde beveiliging

  Voor wat betreft de beveiliging van WI-FI verbindingen, is de WEP encryptie niet meer de sterkste en veiligste bescherming tegen inbreuken van buitenaf. De TL-WN881ND biedt WPA/WPA2 encrypties die door de-WI-FI Alliance zijn gecreëerd, waarmee interpretabiliteit en beveiliging voor WLAN wordt bevorderd, wat het draadloos netwerk effectief en efficiënt kan beschermen.

   

  CCA technologie - Stabiele draadloze signalen

  Clear Channel Assessment (CCA) vermijdt automatisch kanaalconflicten door open kanalen te selecteren en de voordelen van kanaalbinding volledig te exploiteren, wat de draadloze prestaties aanzienlijk verbetert.

   

  Draadloos N - Snelheid en bereik

  MIMO (meervoudige input, meervoudige output antennes) technologie biedt uitstekende mogelijkheden om dataverlies over grote afstanden en door obstakels in een klein kantoor of groot appartement, of zelfs in een gebouw van staal en beton te verminderen Bovendien kun je het draadloos netwerk gemakkelijk ontvangen bij een grote-afstandsverbinding, terwijl legacy 11g producten dat niet kunnen!

   

  Wat dit product voor je kan doen

  Draadloze N PCI Express 2.0(x1) Adapter TL-WN881ND maakt het je mogelijk om een desktop computer te verbinden met een draadloos netwerk en toegang te hebben tot hoge snelheid internet. In overeenstemming met IEEE 802.11n bieden ze een draadloos snelheid tot 300Mbps, wat voldoende is voor online gaming of zelfs HD video streaming.  Functionaliteit van de hardware

  - Aansluiting PCI Express(x1)

  - Afmetingen ( B x D x H )120.8 x 78.5 x 21.5mm

  - Type antenne Detachable Omni Directional (RP-SMA)

  - Antenneversterking 2dBi

   

  Draadloze functies

  - Standaarden voor draadloze netwerken IEEE 802.11n, IEEE 802.11g, IEEE 802.11b

  - Frequentie 2.400-2.4835GHz

  - Draadloos zendvermogen  <20dBm(EIRP)

  - Draadloze MODI Ad-Hoc / Infrastructure mode

  - Draadloze beveiliging  Support 64/128 bit WEP, WPA-PSK/WPA2-PSK

  - Modulatie technologie DBPSK, DQPSK, CCK, OFDM, 16-QAM, 64-QAM

   

  Overdrachtssnelheid

  - 11n: Up to 300Mbps(dynamic)

  - 11g: Up to 54Mbps(dynamic)

  - 11b: Up to 11Mbps(dynamic)

   

   

  Overige

  - Certificatie CE, FCC, RoHS

  - Systeemvereisten Windows 7(32/64bits), Windows Vista(32/64bits), Windows XP(32/64bits)

  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.5(4 reviews)
  Meest recent

  Doet wat het doen moet

  Onder Windows 10 is de installatie heel eenvoudig: antennes er aan schroeven, kaartje in de pc prikten en klaar. De bijgeleverde (mini) CD is alleen nodig voor oudere Windows versies, Windows 10 herkend de netwerk adapter als "Qualcomm Atheros AR9285" (de eigenlijke chip fabrikant?), de wifi verbinding komt direct en zonder problemen of verdere interactie tot stand. De signaalsterkte lijkt wat minder als bij mijn vorige (Arsus) 54mb adapter maar de snelheid van deze TP=Link is veel hoger (146 mb/s gemeten op 2.4 GHz 802.11n) en de stabiliteit lijkt ook goed. Kortom een makkelijk te installeren snelle stabiele adapter voor een zeer schappelijke prijs.

  Simpel en functioneel, signaal 6/10

  Product werkt goed en doet wat je er van verwacht. Automatisch herkend (windows 10). Pakt wifi verbinding zonder problemen. Signaal sterkte "voldoende". Niet erg sterk, maar afdoende voor in de woonkamer. Drie van de vijf streepjes zonder direct zicht op de router.

  Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding voor draadloze netwerken

  Snelheid is iets slomer dan verwacht(had rond 5mb/s verwacht maar zit rond 3.5mb/s)maar zeer stabiele verbinding.

  Snel

  Ik had gisteren besteld en kreeg het ook op de volgende dag! Super snel bezorgd en goed ingepakt en met een goeie service. En het internet valt ook niet steeds weg met deze TP-Link! Er stond ook een handleiding van hoe alles moet zoals het inbrengen in de pc en installatie.

  toegevoegd aan winkelmand