overzicht
TP-Link TL-WN851ND PCI adapter, Roestvrijstaal
 • Uitverkocht

  TP-LinkTL-WN851ND PCI adapter

  19.95
  9 reviews
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle Netwerk & internet

  TP-Link TL-WN851ND PCI adapter

  Met de draadloze N PCI adapter TL-WN851ND kun je een desktop computer met een draadloos netwerk verbinden en toegang krijgen tot een hoge-snelheidsinternetverbinding. In overeenstemming met IEEE 802.11n bieden ze een draadloos snelheid tot 300Mbps, wat voldoende is voor online gaming of zelfs HD video streaming.

  Draadloos N - Snelheid en bereik
  MIMO (meervoudige input, meervoudige output antennes) technologie biedt uitstekende mogelijkheden om dataverlies over grote afstanden en door obstakels in een klein kantoor of groot appartement, of zelfs in een gebouw van staal en beton te verminderen Bovendien kun je het draadloos netwerk gemakkelijk ontvangen bij een grote-afstandsverbinding, terwijl legacy 11g producten dat niet kunnen!

  CCA technologie - Stabiele draadloze signalen
  Clear Channel Assessment (CCA) vermijdt automatisch kanaalconflicten door open kanalen te selecteren en de voordelen van kanaalbinding volledig te exploiteren, wat de draadloze prestaties aanzienlijk verbetert.

  WPA/WPA2-encryptie - Geavanceerde beveiliging
  Voor wat betreft de beveiliging van WI-FI verbindingen, is de WEP encryptie niet meer de sterkste en veiligste bescherming tegen inbreuken van buitenaf. De TL-WN851ND biedt WPA/WPA2 encrypties die door de WI-FI Alliance zijn gecreëerd, waarmee interpretabiliteit en beveiling voor WLAN wordt bevorderd, wat het draadloze netwerk effectief en efficient tegen bedreigingen van buitenaf kan beschermen.

  Quick Security Setup
  TL-WN851ND is compatibel met WI-FI Protected Setup (WPS) en heeft de Quick Security Setup (QSS) functie, die ideaal is voor het maken van een WPA gecodeerde verbinding om aanvallen van buitenaf te voorkómen, en die tegelijkertijd het beheer van het systeem optimaliseert. Dit is niet alleen sneller dan normale beveiligingsinstellingen, het is ook handiger omdat je geen password hoeft te onthouden!

  CD bundel voor gebruiksgemak
  De TL-WN851ND wordt geleverd met een CD met instructies waarmee je de software installatie en de draadloze netwerkinstellingen draadloze verbinding kunt voltooien, wat praktisch is voor gebruikers, vooral voor nieuwe gebruikers  Functionaliteit van de hardware
  - Aansluiting 32-bit PCI
  - Afmeting  B x D x H 133 x 121 x 22mm
  - Type antenne Omni Directional, Detachable (RP-SMA)
  - Antenneversterking 2x2dBi

  Draadloze functies
  - Standaarden voor draadloze netwerken IEEE 802.11n, IEEE 802.11g, IEEE 802.11b
  - Frequentie 2.400-2.4835GHz
  - Draadloos zendvermogen <20dBm
  - Draadloze MODI Ad-Hoc / Infrastructure mode
  - Draadloze beveiliging Support 64/128 bit WEP, WPA/WPA2, WPA-PSK/WPA2-PSK
  - Modulatie technologie DBPSK, DQPSK, CCK, OFDM, 16-QAM, 64-QAM

  Overdrachtssnelheid
  - 11n: Up to 300Mbps(dynamic)
  - 11g: Up to 54Mbps(dynamic)
  - 11b: Up to 11Mbps(dynamic)

  Overig
  - Certificatie CE, FCC, RoHS
  - Systeemvereisten  Windows 7(32/64bits), Windows Vista(32/64bits),Windows XP(32/64bits), Windows 2000

  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.7(9 reviews)
  Meest recent

  Uitstekend artikel

  Ideale oplossing om een verouderde desktop draadloos te maken Geen kabel meer nodig Gemakkelijke installatie Werkt perfect Volledig tevreden Lage prijs

  Zeer stabiele draadloze adapter

  Deze adapter doet wat hij beloofd en geeft een overdracht snelheid van 300 mbit/s. Werkt uitstekend samen met onze draadloze ziggo router de verbinding is nog niet eenmaal uitgevallen. installatie in Windows 7 verliep vlekkeloos, wel hebben wij alleen de driver van de bijgeleverde CD. geïnstalleerd en niet het bijgeleverde programma op van de CD. Tot nu toe een top product voor een lage prijs. Ook de levering van Wehkamp was zoals beloofd de volgende dag.

  Scherpe prijs voor goede kwaliteit

  Driver vooraf installeren en onder W7 64-bits directe herkenning. Ook bij opstarten PC. Eerste keer even extra de verbinding moeten selecteren. Verder uitstekende ontvangst en geen uitval gehad.

  simpel en goed

  Voor windows7 de stappen op de bijsluiter goed volgen. dan is de installatie een fluitje van een cent. werkt naar behoren en doet wat er van verwacht mag worden. voor deze prijs een prima produkt

  weer wifi op oude pc

  Handige pci kaart om een oude pc weer op een modern wifi netwerk aan te sluiten. Kost bijna niks en werkt meteen!

  Voor deze prijs best van je kan krijgen

  jammer dat Windows 7 niet standaard de Hardware herkent en je zelf de bijgeleverde driver moet installeren. Na installatie voldoet de hardware prima, de software zou wat eleganter kunnen, maar ja wat verwacht je voor deze prijs.

  snel internet

  deze adapter is makkelijk in te bouwen in de computer, daarnaast is het met de bijgeleverde cd snel en eenvoudig te installeren. werkt naar behoren en dankzij deze adapter heb ik weer snel internet op mijn computer

  voor draad loos heel goed

  je dan dit goed voor draadloos internet gebruiken en wilt hem hebben wnt je hoef geen kabel meer te hebben dus iedaal

  Mooie kaart

  voldoet aan me wensen ,snelheid is ook naar wens internet gaat 2 keer zo snel nu!!

  toegevoegd aan winkelmand