Netwerk & internet
TP-Link TL-SG1005D V6.0 gigabit switch, Zwart

  TP-LinkTL-SG1005D V6.0 gigabit switch

  18.99
  nog 4 op voorraad
  vandaag besteld, maandag in huis

  TP-Link TL-SG1005D V6.0 gigabit switch

  Deze TP-Link 5-poorts Gigabit desktop switch TL-SG1005D V6.0 verschaft je een gemakkelijke manier om de overgang naar Gigabit Ethernet te maken. Verhoog de snelheid van je netwerkserver en backbone verbindingen, of realiseer Gigabit op je desktop. Bovendien heeft de TL-SG1005D een ontwerp met een lager stroomverbruik. Met de innovatieve, energiebesparende technologie, kan de TL-SG1005D tot max. 80% van het stroomverbruik besparen, waarmee het een milieuvriendelijke toepassing voor jouw thuis- of kantoornetwerk is.

  Gigabit Switch
  De TL-SG1005D heeft 5 x 10/100/1000Mbps poorten, het vergroot aanzienlijk je netwerkcapaciteit, zodat zware bestanden in een ogenblik kunnen worden verzonden. Dus nu kunnen stroomgebruikers in huis, kantoor, werkgroep of creatieve productie-omgeving zware bandbreedte-intensieve bestanden sneller verplaatsen. Zend onmiddellijk Transfer graphics, CGI, CAD, of multimedia bestanden over het netwerk.

  Kies voor groen
  Je kunt nu voor groen kiezen als je opwaardeert naar een gigabit netwerk! Deze nieuwe generatie TL-SG1005D 5-poorts Gigabit desktop switch heeft de nieuwste innovatieve energiezuinige technologieën die je netwerkcapaciteit sterk kunnen vergroten met minder stroom. Het past het stroomverbruik automatisch aan volgens de linkstatus en kabellengte om de koolstofafstoot van je netwerk te beperken.

  Geen stroom voor ongebruikte poorten
  Wanneer een computer of netwerkuitrusting uit staat, gaat de bijbehorende poort van een traditionele switch door met het verbruiken van aanzienlijke hoeveelheden stroom. De TL-SG1005D kan automatisch de linkstatus detecteren van elke poort en het stroomverbruik van poorten die niet gebruikt worden, verminderen, wat resulteert in max. 80% vermindering in stroomverbruik.

  Makkelijk te gebruiken
  De automatische eigenschappen van deze gigabit switch maakt de installatie eenvoudig en probleemloos. Configuratie is niet nodig. Dankzij Auto MDI/MDIX heb je geen extra kabels nodig. Auto-negotiation op elke poort voelt de linksnelheid van een netwerkapparaat (10, 100 of 1000 Mbps) en stelt intelligent de compatibiliteit en optimale prestaties af.

  Functionaliteit van de hardware
  - Aansluiting: 5x 10/100/1000Mbps RJ45 Poorten, AUTO Negotiation/AUTO MDI/MDIX 
  - Externe voeding: 100~240VAC, 50/60Hz  
  - Afmetingen(BxDxH) 16,5 x 10,8 x 2,8 centimeter
     
  Functionaliteit van de software
  - Transmissie method: Store and Forward
  - Certificatie: FCC, CE, RoHs 
  - Systeemvereisten: Microsoft Windows 98SE, NT, 2000, XP, Vista or Windows 7, MAC OS, NetWare, UNIX or Linux.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Garantie