TP-Link Tapo P100 mini smart wifi-stopcontact (4 stuks)

  TP-LinkTapo P100 mini smart wifi-stopcontact (4 stuks)

  49.90
  4 stuks
  vandaag besteld, morgen in huis

  TP-Link Tapo P100 mini smart wifi-stopcontact (4 stuks)

  Tapo P100 - Mini Smart Wifi-stopcontact
  Bediening op afstand – zet verbonden apparaten overal aan/uit via de Tapo app. Tapo P100 ontworpen om jouw leven gemakkelijker te maken en mogelijke veiligheidsrisico's te voorkomen. Installatie gaat eenvoudig dankzij de unieke Bluetooth-technologie vereenvoudigt het installatieproces zodat je sneller verbinding maakt (binnen 20 seconden) en wordt voorkomen dat je apparaten niet kunt koppelen.

  Eenvoudig in gebruik, er komt geen hub aan te pas.

  Leef slimmer door tijden in te stellen
  Met behulp van de functies schema en timer kun je een wekelijks schema en aftelplannen maken. Alle verbonden apparaten worden automatisch op de ingestelde tijd ingeschakeld, dat maakt jouw leven niet alleen slimmer en gemakkelijker, maar je bespaart ook nog eens energie.

  Krachtige functies en compact formaat
  Tapo P100 is zo ontworpen dat aangrenzende stopcontacten nog steeds gebruikt kunnen worden. Daarom is hij handig voor dagelijks gebruik.

  Een afschrikmiddel voor jouw woning
  Met de afwezigheidsmodus wordt op slimme wijze de indruk gewekt dat er iemand thuis is. Zo wordt een aangesloten apparaat (zoals een lamp) in- of uitgeschakeld, zodat je ook wanneer je op reis bent ervoor kunt zorgen dat mensen met kwade bedoelingen wegblijven.

  Delen met familie
  Je kunt familieleden toestemming geven om de apparaten te beheren. Dit bespaart tijd en verhoogt de gebruiksvriendelijkheid, met name voor ouderen.

  Meerdere veiligheidsgaranties
  Strenge kwaliteitsinspectie in het lab van TP-Link en gecertificeerd door een wereldwijde autoriteit. Brandwerende ABS-materialen helpen om brandgevaar tot een minimum te beperken. Automatische opslag na uitschakelen of een verbroken verbinding. Beschermkap voorkomt elektrische schokken.
  lees meer

  Specificaties