TP-Link Tapo C100 beveiligingscamera, Wit

  TP-LinkTapo C100 beveiligingscamera

  29.90
  nog 1 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  TP-Link Tapo C100 beveiligingscamera

  Blijf veilig. Waar en wanneer dan ook
  Met de Home Security Wifi-camera van tp-link zal jouw huis niet meer inbraakgevoelig zijn. Veilig als je thuis en ook van huis bent.

  Bewegingsdetectie
  Ontvang een melding wanneer je camera beweging detecteert en bekijk vervolgens de beelden.Ook heb je de mogelijkheid om speciale zones in te stellenom alleen in de gewenste gebieden opnamen te maken.

  Nachtzicht
  Je maakt je kinderen 's nachts niet meer per ongeluk wakker. Houd vanaf je telefoon een oogje in het zeil dankzij nachtzicht (tot 9 meter bereik). Je hoeft je geen zorgen meer te maken en zij kunnen lekker doorslapen.

  HD-videobeelden
  1080p zorgt voor duidelijkere en scherpere beeldendoor het hogere aantal pixels.Zo kan beweging ook verder weg worden geïdentificeerd en herkend.

  Tweeweg audio
  Communiceer via de ingebouwde microfoon en luidspreker.Lucky, ga van de tafel af!

  Bescherm je privacy
  Je privacy wordt gewaarborgd met behulp van de privacymodus en een lokale opslagkaart.

  Privacymodus
  Zet de bewaking op ieder moment uit om je privacy te waarborgen.

  Lokale opslag
  Sla tot 128 GB op een micro SD-kaart op, dit is gelijk aan 384 uur (16 dagen) aan beeldmateriaal (op basis van laboratoriumomstandigheden).

  Alarmsysteem
  De camera stuurt niet alleen meldingen wanneer beweging wordt gedetecteerd, er wordt ook verlichting en geluid ingeschakeld.  Deel onvergetelijke momenten
  Sla onvergetelijke momenten op en deel ze met je geliefden. Met de Tapo-camera kun je alle gedenkwaardige momenten opnemen.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie